Nabo med umuligt krav: Skil dig af dine hunde, så mine børn kan lege i din have

Virale historier

19/05/2023

Foto: Pexel @Karolina Grabowska
Foto: Pexel @Karolina Grabowska

Skrevet af Emil B.

Ens drømmehus kan man planlægge sig til. Men ens kommende naboerne er en af de ting, som man ikke kan vide sig helt sikker på.

Det idylliske huskøb

På Reddit deler den 36-årige mand den skrækkelige historie. Han fortæller, hvordan han for nylig købte sit første hus med sin kone efter at have ledt efter et hjem med en stor baghave. Deres naboer spurgte høfligt, om deres børn måtte bruge deres store baghave:

"Vi blev enige om, at det var okay, så længe hun forstod, at hvis hendes børn kom til skade, var det ikke vores problem, og vi ville ikke overvåge børn, der legede eller noget. Hun havde det fint med det og virkede meget taknemmelig og kom med småkager og juice, når hun kom over for at se på sine børn.”

"Ordet gik rundt, og til sidst havde vi omkring et dusin børn, der kom forbi hver uge, nogle under opsyn, nogle i grupper på to eller tre, men alle var høflige og ryddelige, så vi var ligeglade."

Den voldsomme drejning

Men efter jul ændrede tingene sig, da mandens forældre kom på plejehjem og ikke længere var i stand til at tage sig af deres 11-årige belgisk hyrde og 12-årige schæferhund.Derfor besluttede manden sig at tage sig af sine forældres hunde.

Men en dag kom en vred nabo så forbi og fortalte, at parret skulle skille sig af med deres hunde: "Hun fortalte i bund og grund min kone, at hvis hun ikke kom af med hundene, ville hendes børn ikke komme over mere, og hun ville rejse sigtelse for fare.

Den melding ville hans kone dog ikke finde sig i: "Min kone sagde dybest set, at hun skulle gå væk, og at det ikke ville være sket, hvis hun havde holdt opsyn med sit barn. Kvinden gik og kom tilbage med et omkring seks underskrifter for, at vi skulle slippe af med hundene."

Derfor tog manden en drastisk handling: "Vi bad hende om at gå væk, og sagde, at børnene ikke længere var velkomne. Vi låste portene og satte skilte op, hvor vi forklarede det og lod det stå til fuld skue. Flere af de søde naboer kom forbi for at bede os om at ændre mening, men vi ville ikke risikere det, og vi har ikke tid til at holde opsyn med børnene, så portene forbliver låste.

"Vi skændes nu med et par mennesker, der føler, at det er uretfærdigt, at hele kvarteret er udelukket på grund af én persons handlinger."