Moderen havde affære med hendes mand i 22 år: Men du har ikke hørt det værste endnu

Virale historier

03/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Ifølge kvinden er familien fuldstændig ødelagt efter afsløringerne.

En kvindes liv et blevet vendt op og ned, efter en DNA-sæt har afslørret, at hendes mand har haft en hemmelig affære med kvindens mor i 22 år - og det er ikke det værste.

Kvinden forklarer nemlig videre, hvordan manden er blevet far til hendes tvillingebrødre - nu kendt for at være hendes halvbrødre - efter at have gjort BEGGE kvinder gravide inden for få dage efter hinanden.

Den 40-årige kvinde fortæller sin historie på internetforummet Reddit, hvor hun skriver, at mandens utroskab har ødelagt "al den tillid, jeg (kvinden, red.) havde til mænd" - og fuldstændig har ødelagt hendes familie.

Det skriver Mirror.

Teenageforældre

Kvindens historie lyder som følger:

"Jeg har været sammen med min 39-årige mand, siden vi var 15. Jeg blev gravid som 17-årig, og vi flyttede ind hos mine forældre."

Kort efter at de havde født deres ældste datter, blev de gift og flyttede ind på hendes afdøde bedstefars ranch, som lå ved siden af ​​hendes forældres hus.

"Mine bedsteforældre byggede et hus ved siden af ​​mine forældre, da de gik på pension," tilføjede hun. "Mine forældre besluttede at lade os bo i dette hus og fortalte os, at dette ville være min arv."

"Min mand og jeg havde ingen problemer med dette. Vi fortsatte med at få tre børn, og jeg er i øjeblikket gravid i syvende måned med mit sidste barn."

Hun fortsætter med at forklare, hvordan hun anså deres ægteskab for at være "godt", sørgede for at holde det spændende ved at tage på date-aftener, købe gaver til hinanden og være intime med hinanden mere end to gange om ugen.

Men da hun vendte hjem fra en pigetur, blev hele hendes verden knust i stykker, efter hun havde opdaget sin mor og mand sammen i hendes soveværelse.

Den ældste datter var hjemme

"Jeg gik ind i mit soveværelse for at finde min mor, der havde sex med min mand," skriver kvinden. "Min mor skreg til mig for at komme ud af 'deres' soveværelse, hvilket virkelig rystede mig endnu mere."

"Desværre var min ældste datter også hjemme i sit soveværelse på tværs af huset ved at gøre klar til en fest."

"Hun løb ud og var vidne til, at mor, kun iført et lagen, løb ud af vores nabohus til hendes eget hus og smækkede døren."

"Min datter var knust og tog over til min søsters hus. Jeg bad hende om ikke at sige noget, før jeg havde talt med min mand."

"Jeg afkrævede ham sandheden, og han fortalte mig, at min mor forførte ham, da vi var 18 og boede i deres hus."

"De havde haft ubeskyttet sex mindst en gang om måneden i længere tid, end vi har været gift."

Den mest ødelæggende ting

"Jeg lagde to og to sammen og var forfærdet, fordi tidslinjen betød, at mine tvillingebrødre og yngste bror kunne være min mands."

Kvinden, der har seks søskende mellem 42 og 18 år, kunne ikke længere holde den "ulækre" nyhed for sig selv - og fortalte sin far alt.

Hun tilføjede: "Jeg ringede straks til min far og bad ham komme over til os uden min mor."

"Jeg fik min mand til at tilstå, og min far var knust, han og min mor var også gymnasiekærester."

"Det er overflødigt at sige, at vi kunne høre min mor skrige fra sit hus, da han konfronterede hende."

"Min far smed hende ud, og hun bor nu sammen med min 38-årige søster.

"Min far insisterede på en DNA-test for de tre yngste drenge, før han tog en beslutning om deres ægteskab."

"Tvillingerne er min mands biologiske børn. Jeg har siden smidt ham ud, og han bor hos sine forældre."

7 børn i stedet for 5

Da hun ikke vil have mere med hverken mor eller mand at gøre, forsøger kvinden og hendes far nu at sælge deres hjem for at købe en større ejendom et andet sted sammen.

"Da huset stadig står i min fars navn, får min mand ingen penge fra salget, og det vil min mor heller ikke, da arvede aktiver ikke er genstand for opdeling i skilsmisser," tilføjede kvinden.

"Min mor vil sandsynligvis heller ikke modtage underholdsbidrag, da vores stats regler ikke giver hende krav på det"

"Min mand er rystet og rasende over, at jeg beviste, at han faktisk er ved at få syv børn i stedet for fem, og at jeg kommer til at tage halvdelen af ​​hans forretning fra ham.

"Min mand startede sit eget VVS-firma for et par år tilbage, og i de første fem år hjalp jeg ham med at få det sat op, drev kontoret fuldstændigt og tog tid væk fra min lærerkarriere for at hjælpe ham med at få dette etableret.

"I min stat er alle ægteskabelige aktiver, inklusive virksomheder delt 50/50."

Efter at have udarbejdet tidspunkterne for alting, forstod kvinden, at hendes mand gjorde hende og hendes mor gravide inden for få dage efter hinanden.

"Jeg er ekstremt bitter og vred på min mor, især over hendes hykleri med at kalde mig en hore (for at blive gravid som teenager, red.) og at bringe skam over min familie, når hun har gjort noget meget værre," tilføjede hun.

"Jeg foragter også min eks med alt i mig nu, da han havde sex med både min mor og mig i nogle tilfælde, da han lagde sig i vores seng minutter senere."

"Han gjorde min mor gravid mindre end en uge efter at have gjort mig gravid, og selvom jeg syntes, det var så sødt og sjovt, at jeg delte en graviditetsoplevelse med min mor, bar hun mine børns halvsøskende."

Kvinden slutter af med at fortælle, at hun har hyret en af de bedste skilsmisseadvokater i staten, og at hun desuden har været nødsaget til at få professionel terapi siden januar - og stadig får det.