Kvinde vasker ikke hænder efter toiletbesøg: Her er hendes begrundelse

Virale historier

27/04/2024

Foto: Screenshot, @sophiashattersonxoxo / TikTok
Foto: Screenshot, @sophiashattersonxoxo / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Utroligt nok har flere indrømmet, at de har den samme vane.

En kvinde har delt sin "virkelig mærkelige" grund til ikke at vaske sine hænder efter at have tisset. Og overraskende nok ser det ud til, at mange andre mennesker deler hendes åbenlyse ignorering af personlig hygiejne.

Det skriver Daily Star.

Sophia Patterson delte en video på det sociale medie TikTok i mandags for at oplyse seerne om hendes håndvask-ritual, eller mangel på samme, efter at have været på toilette for at tisse.

Vasker ikke hænder efter tissetur

Hun sagde, at hun "ved hvordan man tisser", så det giver ikke nogen mening at vaske sine hænder, hvis de ikke er beskidte.

"Jeg vil afsløre mig selv, fordi jeg føler, at det er virkelig mærkeligt, at jeg gør det her, og jeg ved ikke, om andre mennesker gør dette," sagde hun og tilføjede: "Men jeg vasker ikke altid mine hænder, efter jeg har tisset, især hvis jeg er i mit eget hus."

CDC (Center for Disease Control and Prevention) anbefaler, at man skrubber sine hænder i mindst 20 sekunder efter brug af toilettet. Men på trods af eksperternes advarsler om bakterier, sagde Sophia, at hun havde udviklet en speciel teknik til at holde drypperiet på et minimum.

Bruger vand og tid alligevel

Hun fortalte: 

"Jeg ved, hvordan man tisser på en måde, så jeg ikke får tis på fingrene."

Og når hun inviterer sine venner over, bruger hun endda en særlig taktik til at narre dem til at tro, at hun har vasket sine hænder. Hun forklarede:

"Jeg gør den her ting, hvor jeg, hvis jeg har gæster og jeg går for at tisse, tænder min håndvask og lader som om jeg vasker mine hænder og slår noget tid ihjel, så de tror, ​​jeg har vasket mine hænder, men det har jeg ikke."

Hun tilføjede: "Så jeg går faktisk igennem processen med at spilde både vand og tid bare for at holde trit med en løgn, der faktisk ikke betyder noget."

Flere indrømmer samme vane

Hendes synspunkter forårsagede en bølge af svar og efterlod brugerne splittede - men flertallet var på hendes side.

En person skrev: "Jeg vil tage det så langt som at klappe mine hænder på mine bukser, når jeg kommer ud, som om jeg ikke fik mine hænder helt tørre."

En anden indrømmede: "Eller bare at væde fingerspidserne. Så du behøver ikke smøge ærmerne op."

"Jeg fandt mit folk," tilføjede en anden.

Men en mere kræsen seer bemærkede: "Men du rører knappen til toiletskyl og håndvasken efter at have lavet stort, så krydskontaminering?"

"Det er vanvittigt," sagde en anden.

Sophia reagerede på de negative kommentarer og sagde:

"Jeg vasker mine hænder meget i løbet af dagen."