Kvinde i chok: Hendes kæreste vasker aldrig dette i badet

Virale historier

27/04/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Hvad ville du have gjort?

Kvinden forklarede, at hendes kæreste gennem tre år er perfekt på alle måder - bortset fra hans ulækre badevaner - og henvendte sig til internettet for at få nogle råd.

Det skriver Mirror.

En kvinde har søgt råd på internettet efter at have afsløret sin kærestes ulækre badevane, som hun bare ikke kan komme sig over. Parret har været kærester i tre år nu - og han er perfekt i hendes øjne, bortset fra dette ene store problem.

Nægter at vaske hår

Mens han er 'flot', 'tænksom' og 'intelligent', vasker den pågældende mand ikke sit hår... overhovedet. "Han er ren og dufter dejligt, men han skyller kun sit hår i brusebadet og rører det sjældent med shampoo (resten af ​​ham får en omgang med en 18 i 1 vask)," afslørede hans fortvivlende kæreste.

Manden har også tidligere sagt, at han synes det er "skadeligt" at vaske sit hår. Det er nået til det stadie, at kæresten nu ser frem til, at hendes kæreste skal til en klipning, fordi stylisten faktisk vil vaske hans hår og efterlade det voluminøst og skinnende, i stedet for at se 'fedtet og tungt' ud.

Hun skrev i Slates rådspalte, Dear Prudence, og spurgte: "Hvordan kan jeg tale med ham om måske at vaske hans hår lidt mere? Og hvorfor er mænd sådan her? Han er ikke den første mand, jeg har datet, der troede, at sæbe på huden eller i håret ville beskadige det, og de sagde nej til et almindeligt bad med sæbe til fordel for vand.” 

Prøv positiv feedback

Svaret, hun modtog, foreslog at 'overvælde ham med opmærksomhed' efter en klipning og rose ham for, hvor godt han ser ud. "Jeg synes, at det er værd at prøve en omgang med ekstrem positiv feedback til kæresten, og se om du kan få dit budskab igennem," lød svaret. 

"Du kan også give ham nogle nye badeprodukter og endda bade med ham for at prøve dem! Ser du, hvor jeg vil hen med dette? Jeg ønsker dig held og lykke, for han lyder sød, især med sit bløde hår!"

Det sker efter, at en kvinde blev stemplet som 'ulækker' af sin mand efter at have afsløret sin usædvanlige vane med at tisse i brusebadet. Hun skrev på Mumsnet og indrømmede: "Min kære mand synes, det er ulækkert. Jeg synes, det er fint. Det varme vand gør, at jeg skal tisse en smule, og jeg har ikke tænkt mig at komme ud, gøre gulvet vådt, tørre af og alt det der. Det er miljøvenligt, da der er mindre toiletskyl. Vandet skyller snavset væk, og det er kun tis. Jeg troede, at alle gjorde det af og til."

Væmmes over indrømmelsen

Andre forældre væmmes over hendes indrømmelse. En skrev: "Hvorfor kan du ikke bare tisse, før du går i bad? Undskyld, men jeg synes, det er ulækkert!" En anden tilføjede: "Nej. Underlig opførsel. Jeg ville ikke være imponeret, hvis min kære mand gjorde det." En kvinde svarede: "Jeg kan altid se, når nogen tisser i deres brusekabine. Deres brusekabine og badeværelse har en tendens til at stinke af tis på samme måde som et pissoire gør (undskyld, men det gør det). Det eneste sted, man skal tisse, er nede i toilettet."

Men nogle så ikke, hvad problemet var, og indrømmede, at de også gør det. En sagde: "Jeg kan ikke rigtig se, hvad der egentlig er ulækkert ved det, det er kun tis, det vaskes væk med det samme, og så tager du et bad, så ingen fare (chok forfærdeligt) for eventuelle spor af urin tilbage på din krop!" En anden svarede: "At tisse i brusebadet er miljøvenligt. Vores toilet bruger 10 liter vand til en skylning, det er 5 dages drikkevand. Hvorfor er det ulækkert? Hvordan kan dit eget tis, der vaskes væk ned i drænet, være ulækkert."