Vil hellere betale bøder end at risikere buler: Audi-ejer forsvarer, at han bruger to p-pladser

Virale historier

05/07/2024

Foto: Reddit
Foto: Reddit

Skrevet af Kathrine Frich

Kunne du finde på at parkere sådan?

For mange mennesker er deres bil deres mest værdsatte besiddelse, men selv da kan de fleste af os ikke lide parkeringsbøder.

Sådan er det dog ikke for denne Audi-ejer, der for nylig befandt sig i problemer efter en parkering over to pladser. Nu har han indrømmet, at han hellere vil få en bøde end at have 'en bule i døren'.

Det skriver Ladbible

Audi-chaufføren delte internettet, da et billede af hans bil der holdt midt mellem to parkeringspladser i Dee Why, Sydney, blev lagt på nettet for at udskamme ham.

Det var med teksten:

"En af årets travleste stranddage og dette røvhul parkeret sådan her."

Indlægget samlede efterfølgende tusindvis af kommentarer, hvor nogle mennesker forsvarede chaufførens handlinger, og andre anklagede ham ned for at være så egoistisk.

Forsvare dårlig parkering

Men nu har chaufføren, som forbliver anonym, givet sine kritikere igen

Det gør han via 7NEWS.com.au, hvor han forklarede, at hvis han bare havde holdt sig til en plads, ville han være blevet sat i et trangt sted med lidt plads til selv at komme ud og ind af sin bil.

Chaufføren tilføjede, at på det tidspunkt, hvor han parkerede i kystbyen, var parkeringspladsen kun omkring 60 procent fyldt og indrømmede, at han ikke ønskede at tage et andet sted hen på grund af mobilitetsproblemer, der involverede hans knæ.

"Men helt ærligt, så vil jeg hellere betale et par hundrede dollars i parkeringsbøder til kommunen end at få en bule i min dør, der ville koste mig 1000 dollars," sagde han.

"Kommunen burde egentlig bare gøre parkeringspladserne bredere i stedet for at have dem som minimumsstørrelsen."

En parkeringsbøde er ikke nok

Den oprindelige diskussion skete på mediet Reddit, hvor billedet blev lagt op den 3. januar.

En Reddit-bruger jokede med, at nogen stadig kunne klemme en anden bil ind på stedet ved siden af, og skrev:

"Bare tag din minibil derned og parker den ved siden af, så det stadig er to biler på to steder."

En anden skrev: "Tydeligvis brugte ejeren alle sine penge på bilen og har nu ikke råd til forsikringen,"

En tredje sagde i mellemtiden, at bøderne burde være højere for at afskrække folk fra at parkere som ejeren af den røde Audi.

"Opførsel som denne skal have flere konsekvenser end blot en bøde," bemærkede de. "En parkeringsbøde på 200 $ (960 kroner) vil ikke være særlig bekymrende for nogen, der bruger 300.000 på en bil"

Nogen kan godt forstå det

Men ikke alle var så kritiske, og en sagde, at de simpelthen var forvirrede over chaufførens logik. "Jeg forstår ikke logikken her," skrev de og fortsatte: "De forsøger formentlig at undgå, at andre åbner døre ind i deres bil. Men beder de ikke bare forbipasserende om at gøre det meget værre?"

"Hvis han betalte for to pladser, hvad kan du så gøre?" spurgte en anden mens en tredje bemærkede:

"For at være retfærdig, har jeg haft røvhuller til at smække deres dør op i min bil (mens jeg stadig er i den). Stadig et fjollet træk, men forståeligt."