Hvor beskidte er rulletrapper egentlig? Kvinde viser den chokerende sandhed

Virale historier

28/04/2024

Foto: TikTok @samiraso
Foto: TikTok @samiraso

Skrevet af Emil B.

Rulletrapper kan være en lettere måde at komme mellem etager på, men en kvinde har gjort en ulækker opdagelse. Og du vil med garanti ikke se på gelænderet igen.

Mange af os har været der. Du er i indkøbscentret, du er lidt træt, så mens du bevæger dig op ad rulletrappens gelænder, hviler du din hånd på gelænderet, bare for at læne dig lidt.

Alt er fint på vej op, men når du tager hånden væk, er der en følelse af fedtede fingre og bare generel ulækkerhed på din håndflade. At tørre hænderne af i dine bukser er ikke nok, så du må tage på badeværelset for at vaske hænder.

Har du nogensinde haft denne følelse, så er der en god grund til det, som en kvinde har vist. I videoen står hun ved en helt normal rulletrappe i et indkøbscenter. Hun viser en helt ren serviet til kameraet, før hun fortsætter med at holde den nede på det bevægelige gelænder på rulletrappen.

Når hun trækker den tilbage op, kan man forestille sig, at servietten ikke er lige så pletfri, som den var for bare et par øjeblikke siden.

I stedet er den dækket af en stor sort plet fra kontakten med gelænderet. Det er dog muligt, at den fedtede plet måske ikke er den akkumulerede snavs fra tusinder af hænder gennem årene. Det kan være noget, der påføres rulletrappen for at hjælpe med at holde den i gang.

Bruger har fascinerende pointe

En kommentator havde en interessant idé for at se, hvor beskidt gelænderet er på en mere biologisk måde: "Hun skulle have taget en kulturvatpind for at se, hvilken slags bakterier eller svampe, der kan vokse der. Jeg kan huske, at i min biologiklasse tog vi prøver fra områder på campus, og fandt ud af, at knapperne på en salgsautomat dyrkede flere prøver end gulvet på herretoilettet."