Mor tog sin baby med på café: Blev sat til at feje op efter barnet

Virale historier

05/07/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Var det i orden?

En mor siger, at hun føler sig splittet efter at være blevet bedt om at rydde op efter sin baby på en café.

Det skriver Express

Kvinden havde besøgt cafeen med en gruppe venner og blev noget overrasket da hun fik stukket en fejebakke og kost i hænderne af caféchefen, der bad hende feje krummer op under babyens høje stol.

Splittet efter oplevelsen

Kvinden fortalte senere om oplevelsen til sin mor, som mente, at hun skulle efterlade en "negativ anmeldelse" om stedet på nettet.

Hun var dog ikke sikker på om det virkeligt var uretfærdigt og derfor lavede hun et opslag i en facebookgruppe.

I et indlæg med titlen "Nødt til at rydde op efter mig selv på en cafe?" skrev hun:

"Jeg går med en gruppe venner og vores babyer på en café hver uge. Tilsyneladende havde caféejeren problemener med en af ​​mødrene i forrrige uge, fordi hendes baby grisede under sin høje stol, og moren ikke ryddede op, før hun gik. I denne uge, da jeg pakkede sammen for at tage afsted (med en skrigende overtræt baby, der nægter at sove på grund af tænder!), gav ejeren mig en fejebakke og en kost og pegede på de få stykker mad under den høje stol og bad mig om at rydde op efter mig selv."

Har ikke rengøringsmidler med

Kvinden skriver yderligere i opslaget at caféen annonceres som familievenlig, og at hun selvfølgelig ville have gjort rent, hvis hendes baby havde kastet med maden.

Hun synes dog ikke det var helt retfærdigt, at hun selv skulle feje krummerne op.

"Jeg har tilbudt at rydde op på andre caféer, og de har sagt: 'Du skal ikke være dum, vi gør det!'" skriver kvinden i opslaget og fortsætter:

"Jeg er splittet, fordi jeg på den ene side kan se, hvordan det ville være irriterende for personalet. På den anden side tager jeg ikke rengøringsmidler med, og det er annonceret som familievenligt... hvilket jeg troede ville betyde, at de er klar over, at babyer laver rod!"

Internettet holder med caféejeren

Kvindens indlæg blev mødt med en byge af kommentarer fra andre, hvoraf mange mente, at hun var urimelig.

En skrev: "Jamen, de er tydeligvis trætte af, at du og dine mor-venner laver rod, så de kan rydde op. Hvorfor tror du, det er under dig at rydde op efter dig selv?"

En anden tilføjede:

"Du skulle have ryddet op efter dine babyer. Jeg er chokeret over, hvor ofte jeg ser folk gå ud og efterlade madrester over hele gulvet. Hvis en voksen tabte mad, ville de samle det op. Så det bør du også gøre for din baby."

En tredje tilføjede: "Lad være med at efterlade en dårlig anmeldelse for dette. Vær ikke den person."