Mor fundet død efter hun sendte sin datter en skrækindjagende besked: 'De vil ikke lade mig gå'

Udland

21/09/2022

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

Deborrah, en kvinde i slutningen af ​​halvtredserne, forlod en dag sit hjem. Ingen havde dog gættet på, hvilket mareridt, hele familien skulle udsættes for.

Deborrah havde været gift med Steven i flere år. Derfor kom det som en overraskelse, da hun ikke vendte hjem efter hun forlod deres fælles hjem i løbet af lørdag den 10. september 2022.

Hendes datter fortæller, at Deborrah havde lejet en bil, og så var hun kørt afsted. Hun vendte ikke tilbage.

Derfor valgte datteren at efterlyse Deborrah.

Selvom hele familien håbede på, at hun snart ville vende tilbage, så led håbet et knæk, da den forsvundne kvinde sendte en mærkelig besked til sin datter sammen med en bankoverførsel. I alt modtog datteren 2.385$ sammen med en besked, der lød: "De vil ikke lade mig gå, jeg elsker dig".

Politiet fandt den lejede bil på grund af den indbyggede GPS. Den stod næsten 100 kilometer fra hjemmet.

Herefter ledte hunde efter yderligere spor. De fandt angiveligt en rød mulepose og en delvist brændt rød presenning og liget af Deborrah. Hun blev fundet søndag den 11. september.

Politiet behandler Deborrahs død som et muligt drab. Datteren mener også, at hendes mors forsvinden og tragiske død kan være en kidnapning. Det tyder den tragiske besked i hvert fald på.

Derudover er der kun sparsomme oplysninger om den tragiske hændelse.

Lige nu graver flere efterforskere i sagen for at få flere oplysninger frem. De håber på at kunne svare på, hvorfor Deborrah forsvandt i en lejet bil, og hvorfor hun endte i en skov 100 kilometer fra sit hjem.