Kvinde kigger ud af vinduet: Får chok da hun ser bjørn lege med børnenes legetøj

Udland

27/03/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Hun kunne ikke tro sine egne øjne.

Med foråret i fuld gang, er de fleste bjørne vågnet fra deres lange vintersøvn. Det betyder, at det er back to bear business. Og i dette tilfælde er den forretning leg.

Det skriver The Dodo

Forleden var Anna Cory-Watson, der bor i staten New York hjemme i sit hus, da hun kastede et blik ud af vinduet og måtte gøre store øjne. 

Der var en ensom sort bjørn, der var vandret ind i hendes have. De fleste ville nok være blevet skræmt over at have sådan et stort dyr så på besøg i haven, men det gjorde Anna Cory-Watson ikke. 

Bjørnen var tydeligvis kommet til haven på udkig efter sjov. Og han fandt det. Det begyndte med en glad leg med Cory-Watsons børnefodbold - og det sluttede ikke der.

En tur på trampolinen

"Jeg greb straks min telefon og begyndte at tage billeder," fortalte Cory-Watson til The Dodo. "Jeg kunne ikke tro det."

Hun delte videoen fra sin Facebook side og skrev: 

"Bjørnene er ved at vågne og klar til at lege, ser det ud til! Jeg løb fra vindue til vindue og tog videoer, og så var jeg nødt til gøre noget med klippene, så nyd dem."

Efter at have rullet rundt med fodbolden i et stykke tid, fortsatte bjørnen med at udforske Cory-Watsons have. Bjørnen legede med nogle slanger, en kost, den havde fundet, og tog sig endda en tur på familiens trampolin.

Betænksomt at efterlade bjørnelegetøj

Efter at have delt videoen på Facebook har mange mennesker kommenteret. 

En skriver: "OMG. Jeg er begejstret og bange på dine vegne på samme tid." 

Mens en anden kommenterer: "Wow! Fedt men lidt skræmmende! Lad dig ikke narre af koldt vejr og årstiden. Jeg havde et bjørnemøde den 23. december med sne på jorden for et par år siden!"

En tredje jokede: "Det var virkelig betænksomt af dig at efterlade alt det bjørnelegetøj i din have!"