En 7-årig drengs instinkt reddede hele familien: Han tøvede ikke et sekund og vidste præcis, hvad han skulle gøre

Udland

09/08/2023

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Skrevet af Redaktionen

I livstruende situationer træder dine instinkter til. Det kan få dig til at redde de mennesker, du elsker. Pludselig kan du gøre det umulige, det er præcis det denne 7-årige dreng gør. Og på den måde endte han som en helt.

Den lille helt hedder Chase Poust. Han var kun 7 år gammel på det tidspunkt, hvor hændelsen fandt sted.

Chase, hans far Steven, og hans 4-årige søster Abigail var på familietur med båd på St. Johns-floden i Florida nær Mandarin Point. Chase og Abigail svømmede ved båden, mens Steven fiskede ombord. Det var en idyllisk tur, indtil en stærk strøm løsnede Abigails sikkerhedsudstyr og fejede hende væk fra båden. Chase indså, at hans søster var i livsfare og forsøgte at nå hende.

Familien blev spredt i vandet

Steven sprang derefter i vandet, men indså, at han ikke kunne holde trit med begge børn og stod over for en pinefuld beslutning. "Jeg fortalte dem, at jeg elskede dem, fordi jeg ikke var sikker på, hvad der ville ske," fortalte Steven til medierne.

Deres far forsøgte at indhente sine børn for enhver pris, men blev udmattet og kom helt ud af deres rækkevidde. Før det skete, beordrede han Chase til at svømme til bredden for at få hjælp. Imens forsøgte han at holde sig så tæt på Abigail som muligt, da han vidste, at hun ikke ville overleve længe i vandet alene, selv med en redningsvest.

Drengen fik en vigtig opgave

For den 7-årige dreng var det en svær opgave, men han kæmpede sig til bredden. Han huskede at hvile, hvilket var nøglen til at fuldføre denne opgave. Selvom strømmen gik direkte imod ham, hvilket gjorde det meget mere udfordrende. Det tog Chase en time at nå bredden. Da han kom på fast grund, løb han til det nærmeste hus og ringede efter hjælp.

Alt endte godt

Medlemmer af brand- og redningsafdelingen i Jacksonville, sheriffens kontor, og Floridas fiskebeskyttelseskommission blev sendt ud for at lede efter Steven og Abigail.

Mirakuløst blev de begge fundet og reddet omkring en time senere. De befandt sig næsten 2 km fra deres båd. Hele familien var okay, og Steven Poust kunne ikke være stoltere af sin søn.