Der er få typer chokolade, der er så let genkendelig som Toblerone. Den karakteristiske trekantede form og den ditto indpakning gør, at man skal være ekstraordinært viljestærk for at undgå, at ens tænder løber i vand.
Men når man endelig har undet sig selv at bruge sine hårdt tjente penge på at forkæle sig selv med lidt mundgodt, bliver mundvandet erstattet af tænderskæren og kæbespændinger.
For de trekantede chokoladestykker er ganske vist både ikoniske og flotte, men alle, der har prøvet at knække stykke af en stang Toblerone ved, at det hurtigt kan blivet noget værre gris med chokolade under neglene og smeltet chokolade på fingrene.
Det kan da ikke passe, at chokolade skal være så svær at knække i stykker! Nej, det kan det ikke - og det er det heller ikke, hvis man bare kender teknikken.
Denne skribent måtte i hvert fald skynde sig ned efter en stang Toblerone for at tjekke, at tricket i videoen herunder virker - og tage sig til hovedet i en blanding af lettelse over nu at kende den rette teknik og frustration over først at have lært den at kende nu.
Så simpelt, at det næsten gør ondt ...
Der er ikke noget at sige til, at mere end 4,3 millioner mennesker verden over har set TikTok'eren @sidneyraz's video, for tricket er både simpelt og ikke mindst løsningen på det velkendte problem, som du netop har måttet gennemleve i beskrivelsen ovenfor (beklager ...).
Teknikken går i al sin enkelthed ud på, at du ikke skal knække stykker af. Du skal i stedet klemme dem sammen.
Forvirret? Se bare i videoen herunder og tag dig så til hovedet over ikke at have gennemskuet det før ...