Verandalys på ejendom 400 meter væk blændede dem: Så tog de radikal hævn

Virale historier

23/5/23 | 08:52

Foto: Reddit @Obscureword
Foto: Reddit @Obscureword

Skrevet af Emil B.

Hvis det er nogen, der kan få folk blod til at koge, så er det nabo. Og denne her nabo så virkelig rødt, da han blev træt af, at naboens lys 400 meter væk var for skarpt.

Den overraskende morgen

Den anonyme bruger forklarede, "Min nabos spotlys er kun bevægelsesaktiveret, men lyser mit soveværelse op som billygter direkte uden for mit vindue. Mit hus er ti fod højere end hans, og mit soveværelse er på anden sal. Han kan tydeligvis fortælle, at hele bagsiden af ​​mit hus lyser op, når de tændes."

Han fortalte videre, at naboerne havde klaget over, at verandalyset var for lyst på hans side af ejendommen. De forsøgte at løse problemet privat, men de blev stærkt overraskede, da de den følgende morgen opdagede, at naboerne havde spraymalet deres ejendom.

Og så tog det en uventet drejning: "i morges kom de ud til dette... Lyset var simpelthen blevet vandaliseret og overmalet med sort graffiti."

Vilde kommentarer

Siden han delte sine oplevelse online, har indlægget hidtil indhentet over 6.800 kommentarer. Og folk flygtede til kommentarsektionen for at diskutere den forbløffende prøvelse.

En person, der delte sit råd, foreslog: "Jeg har set nogle mennesker sige, at man skal sætte et spejl op og prøve at reflektere det tilbage," og han tilføjer: "Jeg ved dog ikke, om det ville virke, eller om de ville være ligeglade. Det ser ud til, at disse mennesker ikke har noget imod lys, der strømmer ind i deres værelser."

På den anden side sympatiserede en person med den vrede nabo: "Der er forbandet meget lys. Hvis det her virkelig er forældrenes hjem, har jeg ingen sympati for dem."

Foto: Reddit @Obscureword

Foto: Reddit @Obscureword