Kvinde havde bizar indkøbstur: Se de chokerende optagelser fra supermarkedet

Virale historier

29/07/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Det er næsten hverdagskost, at man tager et smut forbi supermarkedet for at hente en liter mælk og noget rugbrød. Men nu er butikkerne begyndt at lege gemmeleg med varerne, eller er de?

En kvindelig handlende forlod supermarkedet i komplet chok, da hun gik fra butikken tomhændet efter at have fundet tomme hylder dækket af trykte fotos med varer.

Paige følte sig narret efter at have gået ind i en "væg af optiske illusioner" i den unavngivne butik.

Ifølge Daily Star delte kvinden sin "indkøbs"tur på TikTok

"Lige som du troede, at indkøb af dagligvarer ikke kunne blive værre," sagde hun, mens hun stod i en gang, der så ud til at være fyldt med mad og drikkevarer.

Ægte eller bedrag?

"Åh, tag en æske Cheezit."

Hun rakte ud på hylderne, men indså hurtigt, at det var et fotoudskrift.

"Jeg er så forarget over det her."

Og det, der gjorde hende endnu mere forvirret var, at længere nede ad gangen, fandt hun kasser med mineralvand på hylderne og tilføjede: "Åh vent, det her er rigtigt."

Sikke et lifehack

"Hvis du vil have tips til, hvordan du kommer til at hade dagligvareindkøb endnu mere, så få dem til at flytte alt og derefter sætte printede billeder af mad ind." Skrev Paige i billedeteksten til videoen.

Hun fandt senere ud af, at købmanden er udvidet til at omfatte en vinhandel, og personalet har omarrangeret produkterne i butikken, så de så mere fyldte ud.

En seer gættede: "Det dagligvarebutikker hader allermest er tomme hylder, de vil gøre alt for at undgå det."

"Jeg elsker det"

"Hvad er det for en dystopi?" spurgte en anden og en tredje jokede: "Den rigtige indkøbsoplevelse uden besværet med at købe dagligvarer."

En fjerde delte: "Som medarbejder elsker jeg det. Mere tid til fylde hylderne og mindre på at trimme."

"Plus du kan ikke placere noget det forkerte sted, fordi der er billeder."

For kundernes skyld

Situationen i klippet blev sammenlignet med dagligvarebutikker man ville se i Nordkorea.

Det menes, at butikken ikke ønskede at afskrække kunder ved at vise de tomme hylder, og derfor brugte presenningen til at dække dem, mens varerne blev flyttet fra lageret til hylderne.

Paige sagde, at hun har set personalet flytte presenningen rundt i butikken og forklarede: "De flytter bogstaveligt talt bare denne presenning rundt, mens de flytter ting."