Nøgen nabo: "Jeg har givet folk et 'gratis show' i årevis"

Virale historier

10/07/2023

Screenshot: TikTok @themegneil
Screenshot: TikTok @themegneil

Skrevet af Emil B.

Uden at vide det har en kvinde ved navn Meg Neil fået omtale blandt sine naboer, efter at hun fik af vide, at naboerne så hende gå rundt i sin lejlighed nøgen efter et brusebad.

Forbløffede folk på SoMe

Meg Neil, der bruger brugernavnet @themegneil online, har chokeret brugere på sociale medier efter at have tilstået, at hun er den "nøgne nabo", der har givet folk på hendes gade en show i årevis uden at vide det. Hun hævder, at hun troede, hun kunne lade sine gardiner være åbne, fordi et træ blokerede hendes vindue.

Men det viser sig, at udsynet kun var skjult for hende – ikke for folk, der kiggede ind. I billedteksten til videoen, der har fået over 500 likes, står der: "Når du finder ud af, at du er den nøgne nabo..."

Mens hun filmer sig selv stående i et håndklæde, forklarer hun: "Jeg har boet i min nuværende lejlighed i cirka halvandet år nu, og jeg kommer ud sådan her i hele min herlighed. Og nogle gange mindre end dette. Og nu er jeg har jeg fået af vide, at man helt sikkert kan se ind her. Så jeg har givet mine naboer et gratis show i halvandet år. Jeg er den nøgne nabo."

Meg fortalte Daily Star, at hun fandt ud af sin fejl, da naboen fortalte hende det. Hun siger: "Han kunne fuldt ud se ind i min lejlighed om natten. Han troede virkelig, at jeg var klar over det og ikke bekymrede mig om det.

TikTok brugere forbløffet over video

Brugere på TikTok blev stærkt overraskede over videoen og undrede sig over, hvorfor hun troede, at ingen kunne se hende. En bruger skriver: "Hvorfor troede du ikke, at de kunne se ind ad vinduet? Du kan helt sikkert se lige ud af det."

Til det svarer hun: "Der er en stor busk derude, og det er vinter, så den er tyndere."

Andre overvejede at flytte tættere på: "Jeg bliver nødt til at flytte, lol."