Nabo har frygtelig græsslåningsvane: Det har ødelagt vores forhold

Virale historier

08/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Man forventer en vis mængde støj fra dem, der bor ved siden af. Men slår de græsset hver gang du er udenfor og hygger dig, begynder det at blive mistænkeligt.

Hensyntagen til ens naboer er virkelig vigtigt, og det er høfligt at lade dem vide, hvis du skal lave noget, der vil medføre overdreven støj såsom at slå græs, mens de har gæster. Men hvad ville du gøre, hvis du mistænkte, at dem ved siden af "hadede" dig og prøvede at gøre dit liv så besværligt som muligt?

En person indrømmede, at deres "forhold lider" med deres partner på grund af deres naboers antics, og forklarede, hvad de ville lave for at irritere dem, herunder kun at slå græsset, når de er i haven.

De gik på Reddits 'Neighbours from Hell' forum for at forklare, at de "elskede" huset, de flyttede ind i, men at naboerne "af en eller anden ukendt grund hadede" dem.

Alligevel gjorde den tidligere ejer af ejendommen en pointe ud af at fortælle dem, "han var en god mand." Men deres erfaring med at bo i nærheden af ham har været alt andet end behagelig.

Han skrev: "Har vi nogen på besøg og gerne vil nyde sommervejret, kommer han udenfor og begynder at slå græs ved siden af hegnslinjen. På en sådan måde så vi ikke kan høre vores venner tale. Han bruger også sin ukrudtsbrænder lige ved siden af hegnet, hvis vi er udenfor. Han slår kun græsset, når vi går ud i baghaven. Nå ja, og hans børn spiller basketball hele dagen om sommeren. Desværre har vi ikke råd til at flytte, men vores forhold lider under det."

Sympati fra brugerne

I kommentarerne delte folk, at der var snedige måder, de kunne få overhånden for at få situationen til at fungere til deres fordel. En skrev: "Vær irriterende venlig! Når han er ude og bruger ukrudtsbrænderen, læn dig over hegnet og i en for høj, men ikke helt skrigende tone, sig noget som: 'Hej, HEJ! God dag til havearbejde, hva'? Kom over og få en øl!' Han vil sandsynligvis afslå, men hold fast i småsnakken. Gør det umuligt for ham at slå græs eller trimme ukrudt, fordi du er så irriterende VENLIG."

"Begynd at gå udenfor hele tiden," foreslog en anden person. "Inviter folk over oftere og begynd at plante træer for at blokere hans støj."