Kvinde i chok: Veninde ammer mit barn uden min tilladelse

Virale historier

19/05/2023

Foto: TikTok @afieqahhasanah
Foto: TikTok @afieqahhasanah

Skrevet af Emil B.

I en hjerteskærende video, der lige nu bliver delt på TikTok, beretter en kvinde om den groteske historie, hvor hendes veninde pludselig er begyndt at amme hendes barn.

Chokerende hændelse

Afiqah Hasanah, der bruger TikTok-navnet @afieqahhasanah, fik opmærksomhed fra over to millioner mennesker, og hundredvis af kommentatorer fra bekymrede forældre var hurtige til at tilbyde trøstende ord.

I klippet forklarede den malaysiske mor, at hendes veninde hjalp hende med børnepasningen: "På det tidspunkt var jeg travlt optaget med at bære ting, og da jeg ankom, bad hun om Haider, så jeg gav ham bare til hende, fordi hun var en nær person for mig. Jeg havde ikke forventet, at hun kunne gøre sådan noget," fastslog hun.

Desværre blev Afiqah forskrækket over, hvad der skete derefter. "Men pludselig, mens jeg bar på de ting, så jeg, at hun gjorde noget bagved. Det viste sig, at hun ammede Haider."

Da moderen opdagede, hvad der var sket, forsøgte hendes veninde angiveligt at forsvare sine handlinger og påstod, at babyen græd. Dog accepterede moderen, som selv havde ammet barnet for nylig, ikke denne begrundelse. Hun fortæller, at "Denne hændelse vil forfølge mig."

Men det var ikke slut

Historien stoppede desværre ikke der. Forælderen fortalte, at hendes veninde blev opdaget i at amme hendes barn igen, denne gang af babyens bedstemor. Idet hun forklarede sin bekymring, fortalte moderen seerne: "Nu har jeg svært ved at slippe det fra tankerne.

"Det er svært for mig at stole på andre mennesker nu. Jeg er meget nedslået. Jeg passer godt på mine børn og sikrer, at ingen tilfældigt kysser eller krammer dem, fordi jeg er bange for, at de kan blive smittet med sygdomme."

I kommentarfeltet er der udelukkende støtte til kvinden. En skriver fx: "Det er så hjerteskærende for mig at høre dette!!!"

En anden skriver: "Jeg er ikke gift endnu, jeg føler, at et mors hjerte knækker, når der er så mange mennesker, der ammer 🥺 forbliv stærk skat 🥺❤️"