Kræver kun en bold: Dette geniale trick fjerne buler i bilen

Virale historier

13/08/2023

Skrevet af Kathrine Frich

De fleste bilejere ved hvor dyrt det kan være at skulle besøge en mekaniker, men med dette trick kan du undgå at spilde dine penge.

Bilejere er blevet overrasket over at lære om et genialt trick tilat slippe af med buler i deres biler.

Det skriver The Sun

Gør-det-selv-råd om at få din motor tilbage i form blev afsløret i en meget rost YouTube-video - og det hele kommer ned til en fodbold.

Buler kan koste knaster

En bilejer forklarede, hvordan man fjerner buler uden at betale overpris ved at gå til fagfolk.

Deres YouTube-klip, der kommer varer knap fire minutter, afslører, at en simpel fodbold - som kan købes for billige penge - kan tages i brug.

Folk der vil gøre brug af tricket bliver opfordret til først at tømme bolden - uanset om det er en fodbold eller en oval NFL-ækvivalent, som brugt i denne video.

YouTuber PEZAVE ses åbne bagagerummet på en Nissan Pathfinder SE, som har taget en slem bule, før han dykker ned i metallet.

En bold og en pumpe

De kiler derefter en bold ind på den anden side af bulen - før de bruger en luftpumpe til at puste den op igen.

Effekterne er øjeblikkelige, hvor bilens ydre springer tilbage i sin rette form - derefter bruger den provisoriske mekaniker en inflatornål til at tømme bolden igen og fjerne den, hvorefter han giver kameraet en tommelfinger op.

Videoens kommentarer opfordrer alle, hvis køretøj har fået en bule: "Det vil koste dig mange dollars, hvis du tager det til værkstedet. Du skal bruge en luftkompressor eller luftpumpe, en inflatornål og fodbold. Jeg håber, at dette kan hjælpe dig."

Folk er positivt overraskede

Kommentarerne har været overvældende positive.

En person skrev, "Wow, har aldrig set eller hørt om dette før nu", mens en anden skrev:

"Godt tip - vil bruge denne weekend."

Andre roser omfattede "Meget smart måde at rette en bule på en bil"

"Dette er meget smart"

"God idé, flot reparation".

Uploaderen fik også at vide: "Jeg har brugt dette trick meget - nogle steder er reparationen 100 procent. Jeg har også tjent nogle penge på at reparere parkeringspladser."