Fik afslag på huslån: Så forvandlede hun laden ved siden af forældres hus

Virale historier

26/08/2023

Foto: Isobel Perl / SWNS
Foto: Isobel Perl / SWNS

Skrevet af Emil B.

Efter at være blevet fortalt, at hun aldrig ville få et boliglån som enlig forsørger, besluttede Isobel Perl at konvertere en lade ved siden af sine forældres hjem. Hun siger, at det vil være 4.000.000 kroner værd, når det er færdigt.

På trods af at tjene en over gennemsnitlig løn blev Isobel Perl fortalt, at hun 'aldrig ville få et boliglån' som en enlig forsørger - og hvis hun kunne have råd til noget, ville det kun være en garage.

Så besluttede hun at omdanne sine forældres ubrugte lade til et luksuriøst hjem med et eget badeværelse og et walk-in-garderobe ved hjælp af 180.000 kr. – og hjælp fra sin far med gør-det-selv-arbejde.

Det skrive Mirror.co.uk.

Hun forklarede: "Boliglån er bare ikke ment til enlige personer. Jeg havde denne skøre idé om at konvertere vores lade, og mine forældre sagde helt klart ja til det!" fortalte Isobel, 28 år. "Jeg har ikke 2.5 millioner kr. at bruge på et boliglån – og det boliglån, jeg ville have råd til, ville kun kunne give mig en garage."

Efter at have mistet sit job i London blev Isobel tvunget til at flytte hjem til sin familie i 2020. Det var, da hun tog springet for at starte sit eget hudplejefirma, Perl Cosmetics, og var i stand til at betale sig selv en imponerende løn på 350.000 kr. Men med stigende rentesatser fik hun stadig ikke råd til at flytte ud og få sit eget sted:

"Hvis du er single, er det virkelig svært. Hvis jeg havde en partner, ville vi automatisk have en dobbeltindkomst, og vi ville have større chance for at finde et sted," forklarede Isobel.

Heldigvis havde Isobels forældre en to-etagers lade på siden af deres fem-værelses hjem i St Albans, Hertfordshire - en bydel med huse op til 25 millioner kr.

Hendes forældre, Ruth, 58, og David, 64, brugte laden som et kontor, hvor de arbejdede som terapeuter – men de var mere end glade for at lade hende konvertere stedet til en bolig: "Jeg var ude at gå tur med min mor, og jeg spurgte: 'Hvad ville du synes om en konvertering af laden?' Og hun syntes, det var en god idé," forklarede Isobel.

Arbejdet begynder

Uden andre muligheder for at købe som en enlig selvstændig person begyndte Isobel at renovere laden for at lave sit eget sted. Hun siger, at det vil blev et etværelses hjem til 4.5 mil. kr., når det står færdigt i oktober, og det vil kun have kostet hende i alt 180.000 kr.:

"Vi har næsten konverteret hele stueetagen til et køkken- og opholdsområde. Men ovenpå tager det længere tid med al den VVS, der er nødvendig," forklarede hun og tilføjede: "Jeg håber at omdanne ovenpå til eget badeværelse og en walk-in-garderobe."

Isobel har fået masser af hjælp fra sin far, der elsker at dekorere og lave gør-det-selv-arbejde: "Min far er i 60'erne, og han er en vaskeægte gør-det-selv mand," sagde hun og tilføjede: "Han er en maskine! Han elsker det så meget. Jeg fangede ham den anden dag, oppe kl. fire om morgenen og søgende efter stikkontakter på Google."

Foto: Isobel Perl / SWNS

Foto: Isobel Perl / SWNS