Google Street View-chauffør i bommert: Glemte at slukke optagelsen på en tur til McDonald's

Virale historier

22/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Google Street View kan være sjov at udforske på, og nogle gange kan man opdage de vildeste ting. Bl.a. har et bizart tilfælde ført til noget nogen tror er en tidsrejsende spottet af to Google medarbejdere

Google Street View er elsket af millioner - et praktisk værktøj, du kan bruge til at udforske stort set overalt. Men har du nogensinde undret dig over, hvordan optagelserne er optaget, eller hvad der driver de chauffører, der rejser rundt i verden?

En tur på Mcdonalds

Nå, en af holdet bruger åbenbart McDonald's som deres go-to til frokost, og nu ved alle om det, efter at den sultne chauffør blev ved med at optage optagelser under deres pitstop. Chaufføren var ude og køre i England da han blev set i gang med at afgive en ordre hos fastfood-kæden - til stor glæde for internetbrugere.

Som TikTok-kontoen @googlemapsfun påpegede i en video taget tilbage i 2021, "Googlemedarbejder lækker sine kreditkortoplysninger på McDonald's." Klippet, som siden har fået over 130.000 likes, ser ud til at vise en afskåret hånd, der betaler med et kort for sin hårdt tiltrængte omgang Maccen.

Seerne fik i allerhøjeste grad klasket deres lår, som en kommenterede: "Sidder i en bil hele dagen og gumler McDonald's." En anden skrev: "Forestil dig at bestille en gang McDonald's i smug, og du så bliver fanget, fordi en Street View-bil er lige bag dig. Jeg ville være nødt til at flytte land."

En tredje tilføjede: "Og nu ved deres chefer, at det sidder fast på Google Maps for evigt. Vædder på, at de fortryder, at de har fået en burger nu."

"Hvorfor parkerede de ikke bare?", spurgte en anden.

Det er ikke første gang, seerne er blevet lamslåede af en usædvanlig detalje på Google Street View. Tilbage i 2018 chokerede en mor, der blev fotograferet på nøjagtig samme sted med ni års mellemrum, brugere.

Bare et tilfælde

Det første billede, fra 2009, viser bukseklædte Leanne Cartwright, der står ved et trafikkryds på hjørnet af Victoria Place med en bæretaske i venstre arm og en anden taske over skulderen. Bizart nok viser et andet billede, skudt i august 2018, hende stå i nøjagtig samme position med to tasker i samme stil - med den eneste forskel er hendes outfit.

En embedsmanden lagde det skøre billede på Facebook, hvortil Leanne siger, at hun er blevet sammenlignet med en 'tidsrejsende' på grund af et 'en ud af en milliard'-sammenfald.

Leanne fra Carlisle, Cumbria, forklarede: "Det er som om, jeg er frosset i tiden. Jeg står ved nøjagtig det stykke af vejen, og jeg har stadig en taske på min skulder. Det er så sjovt, men så bizart.

"Folk tror nok, jeg er en tidsrejsende. Jeg så bilen første gang, så da den blev offentliggjort, gik vi videre og kiggede. Alle syntes, det var ret sjovt, og det gad jeg slet ikke." Hun søgte efter det første billede, og hendes mand fandt derefter det andet. "Da jeg så det, syntes jeg, det var virkelig bizart. Jeg havde ikke engang set bilen på det tidspunkt, så jeg var forbløffet," tilføjede hun.