Alle er lige for loven - Ja, det gælder også for ænder!

Virale historier

28/09/2023

Kilde: Instagram @mesoo_gjermanisht
Kilde: Instagram @mesoo_gjermanisht

Skrevet af Emil B.

Alle kender karikaturen af den typiske tysker, der holder sig strengt til loven. Men det lader til, at det samme gælder ænder, som også synes det er vigtigt...

Stoppe for rødt

I videoen ser vi en flok ænder i et kryds i en by i Tyskland. Ænderne er på vej hen mod krydset, hvor de nok skal over.

Men i stedet for at vandre over vejen til fare for bilister, cyklister og andre trafikanter – for slet ikke at sige dem selv, så vælger de i stedet at stoppe op, da det trods alt er blevet rødt.

Og der står de så, som en flok dydigere borgere og venter på, at de kan komme over på den anden side af vejen. Ingen af dem rører sig ud af stedet, men kigger i stedet op på den røde mand, der betyder, at de skal blive ved med at blive, hvor de er.

Endelig bliver det så rødt, og derefter går de en efter en over mod den anden side af vejen. Og da de alle er kommet over på den anden side af vejen, smutter de videre og går og går igen.

Sjove kommentarer

Videoen har indtil videre fået 448.839 synes godt om og fået en hav af kommentarer, der kommenterer på den finurlige og sjove video.

En skriver: "Ænderne skal nu klage til byens borgmester!! For der er ingen and i lyskrydset."

En anden skriver: "Selv ænderne har anstændighed i Tyskland og følger reglerne. Bedre rollemodeller end nogle mennesker."

En tredje henviser til, at andre dyr også har nogle sjove vaner: "Ravne er allerede blevet observeret, der placerer en nød midt på vejen, når lyset bliver grønt, og så går tilbage igen. Når det er rødt, kører bilerne af og over møtrikken. Når det er grønt igen, får de den revnede nød"

Kilde: Instagram @mesoo_gjermanisht