Vandt millioner i Eurojackpot - så inviterede han familien på alternativ middag

Underholdning

14/11/2023

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Sådan en middag vil jeg gerne med til!

Har du nogensinde siddet over en god middag og snakket med vennerne om, hvor du ville rejse hen, hvis du vandt i Lotto eller Eurojackpot?

Sådan en middag har en midaldrende mand fra København netop inviteret familien på – med den ene forskel, at han allerede HAR vundet gevinsten, og at ferierejsen, som familien skal diskutere, også snart bliver til virkelighed.

”Det er jo mange penge,” siger manden om gevinsten på helt præcis 2.022.521 kroner, som han for nyligt vandt i Eurojackpot.

I første omgang troede han slet ikke på den glade nyhed, da Danske Spil ringede for at fortælle ham om den. Han troede først, at det var nogen, der ville sælge ham noget, men så gik det op for ham, at han havde vundet.

”Jeg fortalte det til min kone: ’Vi har vundet nogle penge. Vi har vundet mange penge!’ Og hun blev simpelthen så glad, at hun begyndte at græde,” fortæller manden med et grin.

Kun en ting tilbage at finde ud af

To millioner er mange penge, men millionær-parret er slet ikke i tvivl om, at pengene skal fyres af på at rejse med parrets voksne børn. Så faktisk er der kun tilbage at finde ud af, at hvor rejsen skal gå hen – og så er vi tilbage ved middagen i starten.

”Vi ved, at vi vil tage på en rejse med vores børn og deres kærester. Og nu på søndag skal vi faktisk mødes for at spise en god middag, mens vi diskuterer planerne. Min kone siger, at hvis jeg får lov at bestemme, så ender vi på Maldiverne, hvor vi skal drikke drinks hele dagen, så vi har besluttet, at vi lader børnene om at vælge. Og så tror jeg, at det ender med noget adventure-agtigt, men hvad ved jeg ikke. Det kan blive alt fra Alaska til Machu Picchu,” fortæller han.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er lotteriet med de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner.

Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.