"Du forpester mit barn!" Mor raser over mands soveposition på fly

Underholdning

18/5/23 | 12:27

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

De fleste personer håber at få et par timers uforstyrret søvn, når de rejser med den mekaniske fugl. Og det havde den her mand også, men for en mor blev det åbenbart for meget.

Ville blot udnytte ekstra plads på business class

På Reddit har manden skrevet om oplevelsen: "Jeg sad ved vinduet, og min mandlige kæreste sad ved siden af ​​mig. Der var en lille mellemgang på omkring en fods bredde mellem hvert par af sæder. På sæderne ved siden af ​​os sad en dame med sit barn, der måske omkring otte eller ni år gammel."

Og han fortæller, hvordan han så blev træt: "Efter det første måltid blev serveret, var jeg søvnig, da flyveturen var sent på natten. Min kæreste læste en bog, så jeg lænede mit hoved mod hans skulder, puttede og døsede hen."

Mindre end en time senere vågnede han groft, da damen "aggressivt" skændtes med hans kæreste om sovestillingen: "Jeg spurgte min kæreste, hvad der skete, og han forklarede, at hendes barn havde kigget over mellemgangen og set os. Hans mor så også herhen og anså  det for upassende, at jeg sov på min kærestes skulder."

Og han fortsætter: "Hun argumenterede for, at de ikke skulle vise deres kærlighed offentligt, og sagde, at hendes barn ville blive ødelagt af det. Jeg var ret ked af det, fordi min søvn var blevet forstyrret, og jeg argumenterede for, at vores fremvisning af kærlighed ikke var overdrevet," siger han og tilføjer: "Det var bogstaveligt talt bare mit hoved på hans skulder og måske en søvnig mumlen i begyndelsen."

"Dit kryb!"

Som gengældelse kaldte den 29-årige kvinden for et "kryb", fordi hun kiggede hen over mellemgangen for at se ham sove. Han sagde, at: "Hun var rasende over at høre sig selv blive kaldt et kryb. En stewardesse deeskalerede situationen ret hurtigt. Men når jeg nu ser tilbage, tænker jeg på, om jeg bare skulle have holdt kæft og ignoreret damen."

Han har dog undret sig over, om "det var lidt meget at kalde hende en kryb", derfor spurgte  han Redditbrugere om deres tanker.

En skrev fx: "Måske ville den kvinde være mere komfortabel, hvis hun forseglede sit barn i bobleplast og sikrede det i et skab, indtil de er 18."

En anden bruger tilføjede: "Temmelig sikker på, at hun ikke ville have sagt dette, hvis I var et heteroseksuelt par. Jeg er ked af det ubehag, det har givet jer.