Er dette de klammeste perler: Kvinde laver smykker af sæd

Udland

02/01/2023

Kilde: TikTok @amandaldbooth
Kilde: TikTok @amandaldbooth

Skrevet af Emil B.

En canadisk guldsmed sælger i øjeblikket "sprudlende smykker" på sin hjemmeside. Det vækker kæmpe begejstring på TikTok.

Kvinde laver perler af ægte sperm

En video florer lige nu på TikTok af en kvinde, der er ved at lave smykker af et "pulver", der viser sig at være sæd. I videoen viser Amanda Booth, hvordan hun forvandler den pulveriserede kropsvæske til små perler. Hun fortæller, hvordan hun forsøgt at lave nogle små test til at starte med, som lykkedes på flot vis.

Overraskende nok forklarer hun, hvordan hun ikke selv fandt på idéen. I stedet kom den faktisk fra en klient, der havde henvendt sig til hende med det overraskende forslag.

Hun studsede lidt over det til at starte med, men kvinden og resten af hendes team hoppede straks med på det og havde en fest med det: "Mit hold syntes, det var sjovt," tilføjede den unge kvinde med et grin og huskede, hvordan de alle til sidst fandt på navnet "sprudlende juveler".

Kilde: TikTok @amandaldbooth

Vækker stærkt begejstring på Tik-Tok

Selvom det måske lyder en kende ulækkert, vækker det jubel på Tik-Tok: "Nu har jeg virkelig set det hele," skrev en forbløffet seer, mens en anden svarede ekstatisk: "Elsker det her så meget!!! Sjovt og kreativt!"

Folk er altså ret vilde med det nye produkt, som Booth sælger. Faktisk har efterspørgslen været stor lige siden Booth lancerede dette overraskende produkt på sin hjemmeside. Faktisk har canadieren allerede modtaget en række bestillinger og glæder sig til at lave halskæderne og øreringene. Det eneste hendes klienter skal gøre er at sende hende en pose ejakulat - og så begynder magien.

Men for Booth er det ikke det eneste overraskende materiale, hun har brugt i sine smykker. Booth tilbyder lige også stykker lavet af aske, modermælk, pels og hårlokker på hendes hjemmeside! Nu overvejer hun at inkludere blod.