Spar mange penge på lyd: Fordybelse skal være billigere

Sponseret indhold

06/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Sponseret Indhold

Mange danskere elsker at læse og lytte til bøger. Den tårnhøje inflation får dog flere til at fravælge dyre abonnementer hos streamingtjenester, men den kurve skal vendes. Det mener Tales, der står bag en af Danmarks nyeste streamingtjenester.

Der er ingen tvivl om, at danskerne lige nu er yderst selektive i forhold til, hvilke abonnementstjenester, de vælger at beholde eller tilkøbe. Det mener Thomas Schnoor, der er direktør i Tales.

PRØV DET HER

”Folk er mere bekymrede for næste måneds prisstigninger end for at miste deres arbejde,” fortæller han. ”Det betyder, at danskerne fravælger abonnementer, som de er glade for. Når streamingtjenesterne fravælges, betyder det noget for folks mulighed for at fordybe sig i dansk fag- og skønlitteratur, og det er en skam. Det problem vil vi gerne være med til at løse.”

Tales.dk har derfor introduceret Danmarks billigste streaming-produkt. Ubegrænset streaming af bøger koster nu kun 65 kroner om måneden. Det er op til halv pris i forhold til konkurrerende streamingtjenester.

”Vi vil gerne have, at alle danskere har råd til adgang til den gode danske litteratur, derfor er vi klar til at sætte prisen helt ned,” fortæller direktøren.

Ingen dyre tv-reklamer eller radiospots

Thomas Schnoor fortæller, at Tales kan sætte prisen så langt ned, fordi der ikke bruges penge på dyre brandingkampagner i radio og tv.

”Vores konkurrenter bruger mange penge på at brande deres produkter, men det er ikke vores strategi. Vores største mål er at skabe et godt og billigt produkt, der skal sikre danskerne adgang til den fordybelse, som mange har brug for i hverdagen. Det kan vi kun, hvis vi selv holder omkostningerne i bund.”

PRØV TALES HER

Selvom Tales giver læserne Danmarks billigste priser, så er det på ingen måder et discount-produkt, de tilbydes. Politiken anmeldte i løbet af sommeren Danmarks forskellige streaming-tjenester, og her fik Tales rigtig flotte ord med på vejen.

”Tjenesten virker alsidig og skal roses for at have et særligt dansk-nordisk fokus. Den er lækker at se på, og man har et fint overblik," skrev avisen i sin anmeldelse.

”Vi har selv udviklet vores streaming-tjeneste og vores udvalg er stort. Den største forskel på os og vores konkurrenter er prisen,” afslutter Thomas Schnoor.