Guide: Sådan kan du få 1.000 kroner mere til rådighed hver måned

Sponseret indhold

12/4/22 | 07:59

Skrevet af Redaktionen

Vi danskere har færre penge mellem hænderne hver måned. De høje el-, benzin- og gaspriser har gjort at vi danskere har færre penge mellem hænderne hver måned. Der kan dog være penge at spare på dine faste udgifter, hvis du leder det rigtige sted. Læs mere nedenfor.

Der forsvinder flere og flere penge fra vores konto hver måned til faste udgifter. De høje priser på el, benzin og gas, har påvirket vores rådighedsbeløb hver måned, hvilket gør at der er færre penge mellem hænderne på os danskere. 

Men har du egentlig fået tjekket dine faste udgifter igennem? Der kan nemlig være flere 1.000 kroner at spare hver måned hvis du blot kigger de rigtige steder. 

Hos tjenestetorvet.dk har de nemlig samlet nogle af landets billigste udbydere indenfor nedenstående kategorier. Her kan du hente helt gratis og uforpligtende tilbud. Tilbuddene er altså ikke helt gratis og får du et tilbud, som er dårlige end det du har nu, kan du blot afvise det. 

Finder du dog billigere alternativer end det du har nu, kan du med fordel skifte udbyder og spare penge hver eneste måned, uden at gå på kompromis med dit forbrug.

Dette kan du spare penge på hver måned

Strøm

Det seneste år, er el-regningerne bliver højere og højere. Højst sandsynligt kommer det ikke tilbage på det niveau som det var på før, men der kan være mange tusinde kroner at spare årligt. Nogle el-selskaber har nemlig haft en højere stigning i priser end andre, og derfor kan du med fordel se om der er andre alternativer at få strøm fra.

Indhent dit gratis tilbud på strøm her

Internet og bredbånd

En anden fast udgift, som du højst sandsynligt har, er din internet regning. Men hvornår har du sidst tjekket om du kan få et billigere internet uden at gå på kompromis. Priserne kan nemlig variere voldsomt på stabilt og godt net. 

Indhent dine tilbud på internet og bredbånd her

A-kasser

Skal du have ret til dagpenge, hvis du en dag bliver arbejdsløs, så skal du være medlem af en a-kasse. Der kan dog forekomme store prismæssige forskelle på hvad sådan et medlemskab kan koste.

Indhent dine tilbud på a-kasser her

Isolering

Du kan nemt spare en masse penge på din varmeregning, hvis dit hus ikke er optimalt isoleret. Ved at få isoleret dit hus yderligere kan du spare mange penge på din varmeregning hver eneste måned.

Indhent dine tilbud på isolering her

Mobilabonnement

Der er i dag næsten utallige mobiludbydere, men har du den rigtige? Måske betaler du for meget for det for forbrug du har nu, eller måske kan du få endnu mere for de samme penge. 

Indhent dine tilbud på mobilabonnementer her 

Alle ovenstående tilbud er helt gratis og uforpligtende. Artiklen indeholder affiliatelinks.