4 ting du skal have i pusletasken som nybagt mor

Sponseret indhold

27/02/2023

Skrevet af Sponseret Indhold

Annoncørbetalt indhold

Det er fuldstændigt magisk at blive forælder for første gang. Som førstegangsforælder, og nybagt mor, kan det hele dog blive en smule overvældende fra tid til anden. Der er mange forskellige ting, man skal have styr på. Man skal blandt andet have styr på pusletasken og indholdet i den. Vil du gøre det lettere at pakke pusletasken? Så læs med herunder, hvor du får en oversigt over 4 ting, du skal have i pusletasken som nybagt mor.

Bleer & vådservietter

Det første du skal huske at pakke i pusletasken som nybagt mor er bleer og vådservietter. Dette er absolut essentielt, uanset om man blot skal væk i et par timer eller et par dage. Uheld kan ske, og det er derfor enormt vigtigt, at du står klar med rene bleer og vådservietter. Det er forskelligt, hvor mange bleer man skal pakke. Du kender dit barn bedst, og derfor er det op til dig at vurdere, hvor mange bleer, der skal til. Det er dog altid en bedre at pakke lidt for mange end lidt for få!

Legetøj & underholdning

En anden ting du skal have i pusletasken som nybagt mor er legetøj eller andre former for underholdning. Selvom nyfødte babyer ikke har meget brug for underholdning helt i starten, kan det være en god ide at have med. Der kan nemlig opstå situationer, hvor du skal distrahere dit barn eller på anden vis underholde det. Det er altid en fordel at have en eller anden form for legetøj eller underholdning i pusletasken!

Skiftetøj

Skiftetøj er endnu en af de ting, der er uundværligt, når man er nybagt. Du har garanteret allerede fundet ud af, at du med en nyfødt i huset skal skifte tøj flere gange om dagen. Dette kunne eksempelvis være på grund af gylp eller brystmælk. Det er derfor rigtigt vigtigt, at du altid har et sæt skiftetøj lige ved hånden. Skal du ud af huset, er det vigtigt, at du har mulighed for at skifte tøj, hvis uheld skulle opstå undervejs. 

Ammeindlæg 

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du som nybagt mor altid have ammeindlæg i din pusletaske. De smarte ammeindlæg har mange forskellige formål. De er først og fremmest med til at beskytte dit tøj mod eventuelle lækager. Derudover har ammeindlæggene til formål at beskytte og varme den sarte hud omkring brystet. Det er altid en god ide at have et ammeindlæg ved hånden og i pusletasken, når man skal ud i den store verden med sit barn.