Verdens største fodboldspiller: Her er Zidane i dag

Kendte

05/10/2022

Instagram: @enzo

Skrevet af Emil B.

Den franske angrebsspiller var et vanvittigt dygtig fodboldspiller, som de fleste andre frygtede at skulle stå over for. Men efter han trådte ud af rampelyset, har han været rigtig godt i gang, især på familiefronten. Han er nemlig blevet bedstefar for først gang som 49-årig.

Den ene af hans fire sønner gjorde ham til bedstefar

Det er Zidines ældste søn, der, sammen med sin kone, Karen Goncalves, skænkede ham et barnebarn. Og han har postet et billede af det på sin Instagram og ønsket ham tillykke:

Som en påmindelse har parret på deres Instagram-konto delt den gode nyhed: "Velkommen til vores Sia, vores prinsesse", skrev de.

I tiden efter har hans bedstefar poseret på endnu flere billeder på Instagram.  Han er tydeligvis enormt stolt af sin nye post som bedstefar for en sund lille dreng. 

De tre andre sønner har derved til gode at give ham endnu flere børnebørn. 

Det lavede han efter sin karriere som fodboldspiller

Men det bliver nok ikke voldsomt meget, Zidine får tid til at se til sin søn. Han har nemlig haft travlt som fodboldtræner.

Efter sin tid som en af verdens bedste fodboldspillere har han været træner for Real Madrid, hvor han førte holdet til en række sejre som træner.

Glemte ikke sin familie

Sideløbende har han også haft tid til at passe sin familie. Sammen med sin kone har han fået fire sønner. Den ældste af klanen hedder Enzo og er født i 1995, mens den anden hedder Luca og er født i 1998. Fire år senere dukkede Theo op. Så i 2005 kom Elyaz, den yngste, udvidede familien.

Brænder for fodbold

Og ligesom deres far brænder Zidanes sønner også for fodbold. Faktisk er de alle fire unge mænd kommet med på Reals akademi på et tidspunkt.

Men uanset, hvad de gør, så vil de altid blive sammenlignet med Zidane, hvilket ligger et pres på dem for at leve op til deres far. Presset vil dog ikke komme fra deres far, der elsker dem uanset, hvad de finder på.