Kvinde sørger over sin afdøde hund: Hvad nabohunden gør vil overaske dig

Kæledyr

26/9/23 | 05:30

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Emil B.

"Tabet af en hund kan knuse hjerter, men for disse naboer blev sorgen lindret af en utrolig venlig hund.

At miste en hund er for mange mennesker ensbetydende med at miste et menneskeligt familiemedlem. Det var ikke anderledes for Kathy, der mistede sin hund Dexter for nogle måneder siden i Bosque Farms, New Mexico. Desværre måtte den stakkels firbenede ven aflives. Men det var ikke kun Kathy, der sørger, hendes nabo Nicole Dennison gør det også. Nicole havde for få uger sin mistet sin Akita Banx.

Til sin heldige lykke var der stadig Pyrenæerhunden Ryan. Han gav ikke kun sin ejer, Nicole, trøst, men også til sin nabo Kathy.

En video, der viser det to kvinder lege i haven, har rørt hundredtusinder af Tik-Tok brugere siden slutningen af august. Newsweek ønskede derfor at få mere at vide, og for nylig talte de med Nicole Dennison om baggrunden.

Den amerikanske kvinde var sikker på begyndelsen af samtalen: ”Ryan vidste bare, at hun havde brug for hans kærlighed.” Men hun havde meget mere at fortælle.

”I marts måtte jeg aflive en af mine Akita’er, og Kathy var der for mig hver dag. Hun havde altid en krammer til mig,” sagde dyreelskeren. Noget vidunderligt skete på hendes 30-års fødselsdag.

”Cirka tre uger efter, at jeg mistede Banx, gav min mand mig Ryan som gave til min 30-års fødselsdag,” forklarede Nicole. Kun få uger senere døde Kathys hund. Begge kvinder havde sørget for deres afdøde pelsede venner i den periode. Men Ryan var en redningsmand i nøden, ifølge Nicole.

”Vi besluttede at besøge hinanden. Ryan begyndte at vente ved den lille port, der adskiller vores ejendom, og jeg sagde til hende, at hun altid kunne tage Ryan med sig hjem for at lege.”

TikTok-videoen har indtil videre fået titusinder af likes og hundredvis af kommentarer. Mange brugere udtrykker med hjerte emojis, hvor meget historien har rørt dem. Det ser ud til, at en af de bedste måder at komme over tabet af en hund på er at lade sig trøste af en anden hund.