DMI: Sne og slud på vej

Generelle nyheder

24/2/22 | 13:08

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Før weekendens solskin og tørvejr, venter der danskerne en omgang vinterligt nedbør.

I går var en flot dag de fleste steder, med tørvejr og sol.

I weekenden venter solrigt vejr, hvor det også loves at holde tørt. Men inden vi kan nyde en blå himmel med sol, så får vi en omgang vinterligt nedbør.

I dag bliver endnu en dag med nedbør. Det starter skyet og mod vest med regn, som i løbet af dagen breder sig mod øst. Stedvis kan nedbøren går over i slud eller tøsne. Der kan også i aften komme byger med regn, hagl, slud eller tøsne. Vi får temperaturer mellem frysepunktet og tre graders varme.

Fredag vil byde på lidt eller nogen sol - men også med byger, der kan være med hagl, slud eller tøsne. i løbet af eftermiddagen vil det klare op mod vest, mens de østlige egne fortsat vil få vinterlige byger. Temperaturer mellem 4 og 7 graders varme, med jævn til hård vind.

Slut for denne måned

Efter fredag er det heldigvis slut med nedbør for denne måned. Weekenden byder nemlig på tørt vejr med en del sol. Dog bliver der koldt om natten, da det tørre vejr betyder udbredt nattefrost.

Lørdag bliver tørt med nogen eller en del sol, hvor det om natten også bliver mest klart. Temperaturer på mellem 3 og 7 - mens der om natten bliver ned til mellem 4 graders frost og 2 graders varme. 

Søndag bliver stort set solrigt hele dagen - dog byder søndagen på en kold morgen. Temperaturen vil efterfølgende komme op på mellem 3 og 7 grader. Natten byder igen på fortsat tørt vejr og temperaturer mellem frysepunktet og 4 graders frost. 

Hvis vi er heldige vil det tørre vejr fortsætte helt til tirsdag.