Kærgården til 12 kroner: Kvickly, SuperBrugsen, Netto m.fl. i smørkrig

Forbrug

22/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Så skal der da vist fyldes op i køleskabet!

For mange er et stykke brød lig med smør - og der er nok en del, der i den forbindelse tænker Kærgården.

Efter Ruslands invasion af Ukraine røg priserne på en lang række produkter desværre i vejret, og det samme gjorde sig også gældende for smør, da det blev ramt på flere måder af prisstigningerne i samfundet generelt (foder til dyrene blev dyrere for eksempel).

Siden er inflationen, altså prisstigningerne, gået lidt ned, men derfor kan man jo stadig godt gå på jagt efter gode tilbud - og det må man sige, at der er netop nu, hvis du gerne vil have smør til din mad!

Både SuperBrugsen og Kvickly har nemlig lige nu Kærgården Original på tilbud til bare 12 kroner, og du må købe op til seks pakker til den pris. Derfra skal du betale almindelig stykpris,.

Tilbuddet den 31. august. Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: eTilbudsavis

Også tilbud i Netto

Netto gør Kvickly og SuperBrugsen selskab i smør-tilbuds-kampen, og her gælder tilbuddet både Kærgården Original og Let.

Tilbuddet her, som lyder på 18 kroner per pakke, gælder indtil fredag denne uge, altså d. 25. august, og der er den samme mængdebgrænsning på som i Kvickly og SuperBrugsen.

15 kroner for en pakke Lurpak

Nuvel, smør er jo ikke nødvendigvis lig med Kærgården, men hvis du er mere til Lurpak, har du også mulighed for at gøre dig en god handel lige nu - i hvert fald hvis du har en Min Købmand i nærheden.

Her kan du nemlig spare omkring 40 procent på en pakke Lurpak - Saltet Smør, Smørbar eller Let Smør, da du kan få det til 15 kroner.

Her må du dog kun købe fire pakker, før du skal betale 24,95 kroner per pakke.

Foto: eTilbudsavis

Dette tilbud udløber også fredag.