Kvinde modtager pizza: Det pizzabuddet så gør, efterlader hende målløs!

Virale historier

29/08/2023

Foto: TikTok @erica.bk11
Foto: TikTok @erica.bk11

Skrevet af Emil B.

I en video på Ercina Rodriguez TikTok-konto rapporterede hun for nylig om en yderst mærkelig situation foran sin egen dør.

For nogle dage siden bestilte hun en pizza og tog imod ved døren. Men i stedet for at takke for drikkepenge og ønske hende en god dag stillede medarbejderen fra pizzakæden pludselig et meget bizart spørgsmål:

"Jeg bestilte fra Domino's, og leveringskvinden havde frækheden til at spørge mig, hvorfor jeg fik maden leveret, når jeg bare kunne hente den selv," forklarede Ercina og viste sine følgere en video, hvor samtalen mellem dem, der var blevet optaget af et overvågningskamera, blev afspillet.

Ercina fandt leveringspigens bemærkning alt andet end sjov! Dominosmedarbejderen gik straks i forsvarsposition, da hun mumlede: "Jeg var bare nysgerrig."

Ercina syntes slet ikke, at det var sjovt, og begyndte at blive oprørt, hvorefter leveringspigen vendte om på tærsklen og forsvandt uden at sige et ord mere.

Videoen er nu blevet set mere end en halv million gange. Hvor tæt Ercina faktisk bor på den nærmeste Domino's-filial, afslørede hun ikke i videoen.

Støttende brugere

Klipsets seere var dog enige om: Så længe hun betalte for det, spillede afstanden alligevel ingen rolle.

En bruger skrev: "Jeg fik en domino-medarbejder til at fortælle mig "vi bliver ikke betalt for at levere pizza" 😩 Hvor vover hun! Jeg spørger bare, hvorfor arbejder du der!???😭😂"

En anden bruger skrev: "Min lejlighed lå lige på den anden side af gaden fra dominos & jeg ville bestille levering og se ham gå på tværs af gaden med det lol"