Klamt fund i pastasauce: Dette dyr fandt en kunde i Lidl

Virale historier

02/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Når man lige har lyst til pasta, og har købt en sauce til det, så er dette absolut ikke det, man har lyst til at finde i sin pastasauce.

Det var med forventningen om at skulle lave en lækker, vegansk bolognese-sauce til sine to døtre, at Polly Wheaton fra Shoeburyness, Essex, tog en tur i Lidl for at købe ingredienser til saucen. Det skriver Wales Online. 

Men da den ene datter, Isabelle, begyndte at spise af den veganske ret, blev hun chokeret. Den 20-årige kvinde fandt nemlig hovedet fra et firben.

Familien mener, at det må stamme fra pastasaucen eller en dåse med tomater fra supermarkedet Lidl.

Foto: Privat - Dette klamme fund endte i en pastasovs fra Lidl

”Det var traumatiserende - min datter kan stadig ikke spise ordentligt efter dette,” siger Polly Wheaton til mediet og uddyber, at det ikke handler om at være veganer. Ingen har lyst til at finde dette i sin pastasauce. 

Lidl undskylder

Den 47-årige mor er ikke tilfreds med den behandling, som den tyske supermarkedskæde efterfølgende har givet hende. Den er mangelfuld, påstår hun, og produktet findes, ifølge hende, stadigvæk på hylderne. 

En talsperson fra Lidl siger:

"Vi er meget kede af at høre om denne sag og vil meget gerne give en undskyldning og beklager de gener, som oplevelsen har forårsaget.”

”Efter kundens oplevelse blev sagen straks sendt videre til vores kvalitetssikringsteam, der iværksatte en grundig undersøgelse af vores leverandører.”