Har du heller ikke mønter i pungen mere? Sådan får du indkøbsvognen med dig alligevel

Virale historier

09/03/2024

Foto: Screenshot, @tiger_lee_uk / TikTok
Foto: Screenshot, @tiger_lee_uk / TikTok

Skrevet af Kathrine Frich

Det er de færreste af os, der går rundt med mønter i pungen nu om dage.

Det er frustrerende at glemme at medbringe en mønt på din ugentlige indkøbstur til supermarkedsvognen - men et enkelt hack kan redde dig.

Det skriver Mirror.

Vi kender alle smerten ved at ankomme til supermarkedet for at gøre dine ugentlige indkøb, blot for at indse, at du ikke havde en mønt med til vognen.

To smarte løsninger

Det irriterende system er endnu mere frustrerende, nu hvor de fleste af os ikke har penge med os til daglig – men der kunne være en nem løsning.

En kvinde har imponeret folk online med sit hack, der låser supermarkedsvogne op uden behov for en mønt, og hvad mere er, der er to metoder til det samme trick, så du kan bruge den, der fungerer bedst for dig.

Hacket blev delt på TikTok af @tiger_lee_uk, som sagde, at det første element, du kan bruge, hvis du ikke har nogen mønter, er en vatpind.

En vatpind

Alt du skal gøre er at skubbe vatpinden ind i møntåbningen, og nøglen på bagsiden af ​​vognens håndtag vil springe op, så du kan trække den ud og begynde at shoppe.

Når du så er klar til at sætte vognen tilbage, skal du blot trykke nøglen ind igen, og din vatpind kan nemt trækkes ud. Men selvom vatpinde er en fast del af mange badeværelser og har adskillige skønhedsanvendelser, er de ikke ligefrem noget, vi alle har i lommen - som mange kommentatorer påpegede.

En person skrev sarkastisk: "Åh ja, jeg har altid en vatpind," mens en anden sagde:

"Hvis jeg husker at tage en vatpind med, vil jeg også kunne huske at tage en mønt,"

Nøglens ene ende

Men kvindens video stoppede ikke der, da der er en anden ting, du kan bruge, som du helt sikkert vil have med dig, når du går i butikkerne - din hoveddørsnøgle.

Kvinden viste, at det samme resultat kan opnås ved at placere den runde ende af en nøgle i møntåbningen på en indkøbsvogn, hvilket giver dig mulighed for at gøre dine indkøb uden at skulle bruge en mønt.

Kommentatorer, der formåede at komme til anden halvdel af videoen, var hurtige til at lovprise tricket, og mange insisterede på, at det helt sikkert virker.

En person skrev: "Husnøglen virker!", mens en anden delte:

"Har lige lært dette trick, tak."

En tredje insisterede på, at de ville prøve det med det samme, og skrev: "Wow, det vidste jeg ikke! Jeg vil helt sikkert prøve det."