Nabo blev ved med at stjæle pakker: Så tog hun genial hævn

Underholdning

04/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En kvinde er gået på Reddit, hvor hun nu fortæller, hvordan hun hævnede sig på sin mareridtsnabo, efter hun igen og igen tog hendes pakker.

Lavede fælde

Selvom hun ikke bestilte noget af betydeligt værdi, blev det alligevel en frustrerede oplevelse for kvinden: "Jeg har mistænkt, at min ovenpå nabo har stjålet noget af min post. Jeg køber en masse ting online som bøger og håndværksartikler, og nu og da har der været små ting, der skulle ankomme på en bestemt dag, som aldrig gjorde det."

Kvinden var overbevist om, at det var naboen: "En dag fangede jeg hende undrende rundt om min hoveddør, og da jeg spurgte hende, hvad hun lavede, sagde hun 'Åh, jeg ledte efter noget, jeg tror, ​​jeg tabte i din have.'

Hun fortsætter: "Jeg fik installeret overvågningskameraer for et stykke tid siden, som ikke var mærkbare for mine naboer. Kameraet, der er rettet mod min hoveddør, er ikke synligt fra indkørslen – du kan kun se det, hvis du er i min baghave."

Da hun ville fange dem på fersk gerning, oprettede hun en "booby trap" – og hendes letfingrede nabo faldt for det med det samme: "Jeg købte et par portokasser og fandt på et par fælder til hende."

Glimmerbombefælden springer

"Den første var en glimmerbombe. Jeg stillede kassen op for at sikre, at hun ville få glimmer i ansigtet, så snart hun åbnede den. Jeg pakkede den for at få den til at ligne en almindelig pakke og satte den så ved min hoveddør."

Derefter ventede hun i spænding: "Omkring 20 minutter senere så jeg hende gå hen til min hoveddør. Hun kiggede sig omkring, tog kassen op og gik væk. Min eneste fortrydelse er, at jeg ikke nåede at se hendes reaktion, da hun fik et ansigt fyldt med glimmer.

Vigtigst af alt så det ud til at virke: "Jeg har ikke bemærket, at nogen anden post forsvinder efter det, men hun vil fortryde det, hvis hun gør det igen. Den anden fælde vil være meget værre."

Brugere roste hende

Mens de fleste brugere roste hende for at få hævn, sagde andre, at de ville have gjort det meget værre i hendes position.

En bruger sagde: "Fantastisk hævn! Ærgerligt, at du ikke har en video, hvor hun åbner boksen. Har I set hinanden siden da? Jeg spekulerer på, hvordan hun vil reagere, næste gang hun ser dig."