Mor fandt en gigantisk edderkop i stuen: Så gjorde datteren dette

Underholdning

16/12/2022

Foto: Tik-tok @freyalily__x
Foto: Tik-tok @freyalily__x

Skrevet af Emil B.

En mor deler nu sit chok over en scene, der udspillede sig i hendes hjem: hendes frygtløse barn løb uden tøven mod en kæmpe edderkop, efter den blev spottet kravle omkring i deres hjem.

Freya Lily Swailes, 25, blev forfærdet, da hun så den uvelkomne besøgende kravle rundt i sit hjem. Men hendes datter, den 17 måneder gamle Zylah, reagerede på en helt anden måde. I stedet for at blive bange løb det modige barn mod den.

Hun ignorerede sin mors advarsel om at holde sig væk og kom så tæt på edderkoppen, at hun trådte på den. Dét fik hendes rædselsslagne mor til at skrige.

Det skræmmende møde blev fanget på kamera og delt på TikTok af Freya, som ikke kunne tro, hvad hun havde set.

Mor mere traumatiseret end sit barn

På sin Tik-Tok deler moren sin reaktion: "Jeg kan simplethen ikke tro, hun stod på den. Jeg er bestemt mere traumatiseret end mit barn."

"Åh min Gud, se størrelsen på den," kan man høre moren forfærdet sige i videon.

Forvirret begynder hendes datter alligevel at gå imod, men hendes mor råber til hende: "Hold dig væk fra den, bliv væk fra den, bliv væk fra den."

Men hun fortsætter uforskrækket. Barnet kigger så hen mod sin mor, mens hun står på edderkoppen "med sine bare fødder", som en billedtekst på skærmen viser.

Hendes mor skriger, før kameraet ryster, og videoen brat ender.

Folk tager det meget rolig

Videoen har siden optagelsen for få dage siden fået over seks millioner visninger, og den har både underholdt folk, men også skræmt dem, der deler moren frygt for edderkopper.

Heldigvis ser det nu ud til, at hun nu ser med mildere øjne på den nu. Hun kan se den sjove side af den.

En kommentator sagde: "Jeg tror, at hvis du havde spurgt hende, ville hun have samlet den op og sluppet af med den for dig #nofear." Til det svarede moren: "Det ville hun ærlig talt have," før hun tilføjede en grinende emoji.

Og i et svar til en anden person, der skrev: "Græder af grin af dit skrig," jokede moren: "Hun kiggede bare på mig som om mor, hvad f... skriger du ad mig for?"