Da Ruby fødte var det noget helt andet, der tog opmærksomheden: Se den sjove video her

Underholdning

10/08/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Koen "Ruby" var midt i en fødslen, da ejeren tog kameraet frem. Det havde den amerikanske kvinde dog gode grunde til.

I slutningen af juli blev kalven "Scarlett" født.

For ejeren Shunna Toombs, der bor med sine dyr på en ranch i McKenzie (USA), var fødslen af denne lille skabning ikke det eneste bemærkelsesværdige ved situationen.

Da koen "Ruby" gik i fødsel, udspillede der sig en aparte situation i baggrunden. Shunna havde i forbindelse med fødslen adskilt Ruby fra resten af flokken, da veerne begyndte.

Men Rubys dyrefamilie insisterede på at være til stede under fødslen. De pressede nysgerrigt deres næser mod den lukkede port i stalden. Det så ud, som om de under ingen omstændigheder ville gå glip af fødslen af deres nye familiemedlem.

Den nat fødte koen "Scarlett".

Om det handlede om mental støtte af Ruby eller noget helt andet er ikke så vigtigt. Synet af dyrene, der står i række og geled, får ikke kun Shunna til at grine.

Shunna delte videoen af den humoristiske begivenhed på TikTok, hvor man ser koen Ruby, der er ved at føde.

Først ligger Ruby på siden og spiser, indtil en presseve begynder, og en del af fostersækken vises. Videoen har fået glæde og smil frem fra mange TikTok-brugere verden over. Den fanger ikke blot det rørende øjeblik, hvor "Ruby" bringer "Scarlett" til verden, men også den humoristiske indblanding fra den nysgerrige ko-flok.

Det er tydeligt, at dyrene har en unik måde at udtrykke deres nysgerrighed og støtte på i sådanne øjeblikke.