3 nye millionærer i weekenden: Her bor vinderen af 8 millioner

Underholdning

13/05/2024

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Solen skinnede lidt ekstra på nogle enkelte danskere de sidste dage!

Lørdag var der flotte 8 millioner kroner på spil i Lotto. Og det eneste, man behøvede for at udløse førstepræmiepuljen var at ramme plet på de syv helt rigtige Lotto tal.    

Og dét gjorde en heldig dansker fra Ringkøbing kommune, og vedkommende kan godt begynde at drømme om, hvad der skal ske med de 8 millioner skattefrie kroner, der snart triller ind på kontoen.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Når man vinder et stort beløb hos os, står vores særlige rådgivere klar til at sikre, at man får en god start på det nye kapitel i tilværelsen som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Hele tre nyudklækkede millionærer

Lørdag aftens førstepræmievinder er dog ikke den eneste dansker, der runder weekenden af med en stor pose penge til at forsøde tilværelsen.

For som sædvanligt blev der udtrukket to nye millionærer ved ekstratrækningen 'Millionærchancen'. Millionærchancen garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kr.

De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige af ugens spillede rækker – uanset om der er gevinst på rækken:

  • Den første, nye millionær har købt sin vinderkupon i SuperBrugsen Hammstrupvej i København SV

  • Den anden vinder har spillet med via mobil og bor i Valby.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men vi ønsker dem alle tre et kæmpestort tillykke.

Vindertal

5, 15, 17, 18, 28, 31, 34

Tillægstal

7