Troede der var et dyr i skraldeposen, men sandheden var meget værre

Udland

07/02/2023

Foto: Eddie, Youtube
Foto: Eddie, Youtube

Skrevet af Redaktionen

Der smides ofte skrald på gaden, og der er ikke mange, der bliver overraskede over at finde en skraldepose på gaden. Men hvis posen bevæger sig, så bliver de fleste nok nysgerrige. Denne mand kunne ikke tro sine egne øjne, da han åbnede posen.

Det var en helt tilfældig dag, at en mand, der arbejdede som tømrer, opdagede en skraldepose udenfor det værksted, han arbejdede på.

Han skulle ud med skrald, og der lægger han mærke til, at en af skraldeposerne bevæger sig. Her bliver han nysgerrig og en smule arrig. Han forventer nemlig, at det er dyr, der er blevet kasseret.

Derfor går han hen til posen og åbner den, men der er ikke nogle dyr i posen. I chok må han konstatere, at der er et lille barn i posen. Et barn, der er blevet smidt ud.

Takket være tømreren, der opdagede skraldeposen, blev drengen reddet. Han endte på et børnehjem. Drengen blev født i Ecuador. Drengen var et år gammelt, da hans biologiske forældre besluttede sig for at smide ham ud. Måske var grunden til, at de gav ham op, at drengen havde et mærkeligt ansigt og krop.

På børnehjemmet blev drengen kaldt Eddie. Her blev det konstateret, at drengen havde Downs syndrom. Efter cirka 10 måneder blev han bemærket af Rachel og Jim Van Eerden, som besluttede at adoptere ham. De var på tur til Ecuador med familien, da de kastede deres kærlighed på Eddie.

På trods af, at familien allerede selv havde flere børn, charmerede Eddie dem. Nu er den charmerende dreng blevet ældre og vokser op i en familie, der aldrig vil give ham op.

Eddie giver kram og smil til alle, han møder, og hans mor kalder ham et vidunderbarn.