To kvinder fanget af kameraer på kirkegård: Deres opførsel får alle til tabe kæben

Udland

28/04/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

Kirkegårde er et hvilested, hvor pårørende siger farvel, mindes de afdøde. Stedet er helligt for de fleste, men en gang imellem kommer der nogen, som ikke har den fornødne respekt.

De fleste af os lægger bruger kirkegården til at minde os om vores kære.

Det minder os om de mennesker, vi elskede, og vi ærer deres minde. Desværre er en af de forbrydelser, der ofte forekommer på en kirkegård, tyveri af af de minder, som folk lægger på gravene.

Denne chokerende hændelse fandt sted i New London, Ohio, på Grove Street Cemetery.

Det var en kvinde, der bemærkede, at nogle af de minder, der lå på hendes pårørendes grave, pludselig var forsvundet. Hun havde efterladt forskellige ting på gravene til sine forældre, bedsteforældre og oldeforældre.

Hun havde f.eks. lagt en blomsterpotte på sin fars grav, som hun havde givet ham til fars dag i 1977. Hun understregede, hvor meget dette tyveri gjorde hende rasende, fordi en sådan genstand ikke kan erstattes med penge.

To mistænkte blev hurtigt tiltalt for forbrydelsen. Det virkede som om, de ikke havde lagt mærke til overvågningsudstyret på kirkegården. Det chokerende var, at det var to ældre kvinder.

De gik rundt på kirkegården og ledte efter ting, som de kunne tage med sig hjem. Derefter stoppede de ved flere grave, fjernede de ting fra dem, som de gerne ville have, og placerede dem i bilen. De to kvinder troede bestemt ikke, at de nogensinde ville blive fanget.

Tyvene blev heldigvis fanget og anklaget for forbrydelsen.

De stjålne ting var af forskellig art, fra småting til ret store ting. Nogle af tingene var endda sikret med forskellige tunge objekter, men det forhindrede ikke tyvene i at tage dem.

Optagelserne gav politiet alle de beviser, som de havde brug for. Kvinderne blev identificeret og anklaget.

Alle i byen var i absolut chok, da de fandt ud af, hvem de var. Især i tilfælde af den ene kvinde, der var en statslig tjenestemand fra en naboby og derfor var meget kendt i området.