Putins usynlighedskappe: Skræmmende billeder viser, at Putins soldater snart kan blive usynlige

Udland

22/08/2023

Foto: prom.ua
Foto: prom.ua

Skrevet af Emil B.

Putins teknikere har angiveligt udviklet en skræmmende usynlighedskappe for at give russiske soldater mulighed for at forsvinde på slagmarken.

Teknikere på RKhBZ Military Academy har angiveligt skabt og afprøvet en ny stof, der kan hjælpe tropper med at undgå påvisning af termisk billedteknologi. Den uhyggelige udvikling blev rapporteret af statsdrevet medie RIA Novosti i eftermiddag.

Materialer fra udvikleren blev citeret for at hævde, at "kappen" kunne blokere modstandskræfter og droner fra at bruge infrarød teknologi til at bestemme russernes positioner.

Stoffet siges at bestå af tre lag.

Det første reflekterer den varme, som bærerens krop producerer, mens et andet absorberer varme for at forhindre, at den undslipper tøjet, og et tredje blokerer varmen fra atmosfæren.

Termiske billeder bruger infrarød stråling til at registrere varmen fra mål, hvilket giver tropper mulighed for at opdage fjender, der gemmer sig bag naturlig dække.

Kilder fortalte mediet: "Der er udviklet en kappe til en soldat og eksperimentelt vurderet, som gør det muligt for en soldat at skjule hans spor fuldstændigt fra termiske billedkameraer eller droner med termiske kameraer."

Rapporten tilføjede: "Sammen med en kappe lavet af materiale blev der udviklet en hætte med specielle briller beskyttet mod termisk billedopklaring. Dens brug vil give soldaten mulighed for at foretage overvågning uden at blive bemærket."

I kølvandet på andet russisk relateret hændelse

I en anden del af Rusland døde to højtstående generaler mystisk, efter at de var kommet i uoverensstemmelse med den tyranniske Vanvittige Vlad.

Gennady Zhidko, der tidligere var ansvarlig for den brutale invasion af Ukraine, døde efter en langvarig sygdom (ifølge loyalistisk medie), selvom han i de seneste måneder stort set var forsvundet fra offentlighedens søgelys.

Bare få dage tidligere døde Gennady Lopyrev pludselig i fængsel, lige da han blev berettiget til prøveløsladelse.

Fængselslæger hævdede, at årsagen var tidligere udiagnosticeret leukæmi, men spekulationen har florerede om, at han blev forgiftet på tærsklen til hans potentielle frigivelse.

Han var blevet fængslet i 2017 efter at være blevet dømt for bestikkelse af en militærdomstol - noget han altid nægtede.

Foto: prom.ua