Kvinde høre lyde fra badeværelset: Det hun finder får hende til at udbryde "Det er ikke min!"

Udland

26/08/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Magnus Møller

McKenzie (Tennessee/USA) - Den unge kvinde var helt overrasket!

For nogle dage siden omkring kl. 6.30 blev Kyndal pludselig vækket af en underlig lyd og gik straks på jagt efter årsagen.

Det skriver Tag24

Da hun endelig fandt frem til det i sit badeværelse, der i øjeblikket blev renoveret, tabte hun både næse og mund.

"Jeg ryster bogstaveligt talt," forklarede hun ivrigt i den korte TikTok-video, inden hun rettede kameraet mod et hundehoved, der stak ud af et hul i badeværelsets gulv.

"Det er ikke min hund!" udbasunerede hun ivrigt og pegede til sidst på en anden lille firbenet ven, der løb ned ad gangen ved siden af badeværelset. "Det er min hund!"

Hunden var kravlet ned i krybekælderen!

Derefter vendte hun sig igen mod indtrængeren, der virkede ret rolig i sin trængte situation.

"Søde lille skat, hvordan er du endt der? Hvordan skete det? Og hvad skal jeg gøre med dig?"

Det virkede som om, at hunden under renoveringsarbejdet var kravlet ind under huset og ned i krybekælderen, hvor den havde opdaget hullet, der førte ind på badeværelset i stueetagen.

I mellemtiden er videoen allerede blevet set over 8,2 millioner gange, og Kyndals følgere vil absolut gerne vide, hvordan den skøre historie ender!

Kyndal redder hunden ud af dens trængte situation

Allerede samme dag delte den unge kvinde en opdateringsvideo, hvor den undslupne hund står ved hendes side og tydeligt nyder sit liv i friheden.

"Han har det godt," forklarede Kyndal. Halsbåndet havde sat sig fast i hullet, så hunden ikke kunne få sit hoved fri. Med Kyndals hjælp blev pelsbolden kort tid efter reddet.

Mens den unge kvinde og hendes mand gik på jagt efter ejeren af den undslupne hund, tog de ham ind i deres garage, hvor han fik noget at drikke og spise.

"Vi søger stadig efter ejeren," fortsatte Kyndal, mens hun og hendes mand tog sig af den lille hund.

De havde besluttet sig for at holde ham i sikkerhed, indtil de kunne finde ud af, hvor han hørte hjemme.

I mellemtiden nød den lille firbenede fyr sit midlertidige ophold hos Kyndal og hendes mand. De gav ham masser af opmærksomhed, kærlighed og pleje, og det var tydeligt, at han trivedes.

Hjem til sin ejer igen

Mens de ventede på at finde ejeren, begyndte historien om den uventede besøgende at sprede sig som en steppebrand på sociale medier.

Mennesker fra nær og fjern delte deres tanker om den lille hunds eventyr og udtrykte lettelse over, at han var i sikkerhed.

Endelig kom dagen, hvor Kyndal og hendes mand fandt ejeren til den lille undslupne hund. Det viste sig, at hunden var løbet væk for et par dage siden, og ejeren havde ledt desperat efter ham.

Med en blanding af glæde og vemod afleverede Kyndal hunden tilbage til dens rette ejer. Men det var klart, at de havde dannet en særlig forbindelse med den lille fyr, som de havde taget sig af i en tid, hvor han havde brug for hjælp.

Med hunden sikkert tilbage hos sin ejer og en uforglemmelig oplevelse bag sig, kunne Kyndal og hendes mand se tilbage på hele episoden med smil på læben og glæde i hjertet.