Dummere end politiet tillader: Brandstifter ender med at sætte ild til sig selv

Udland

16/08/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

Hvorfor bøllen ville sætte ild til et sportscenter melder historien ikke noget om, men karma viste sig fra sin bedste side.

Den omtalte begivenhed foregik på et sportscenter i Nordirland.

En hætteklædt bølle blev opslugt af flammer, da han forsøgte at sætte ild til til en bygning. Brandvæsnet blev straks kaldt for at bekæmpe den brand der opstod, og de kunne hurtigt få branden under kontrol.

Efter hændelsen offentliggjorde sportscenteret overvågningsvideoen på sociale medier. Den viste bøllen stikke noget gennem en brevsprække. Øjeblikke senere begyndte ild og røg at vælte ud fra bygningen.

Den kriminelle begyndte derefter at svinge med armene, fordi ilden fik fat i hans tøj. Flammerne fik rigtig godt fat, og pludselig var bøllen i panik.

Han flygtede fra stedet, mens branden opslugte bygningen.

Den skotske brand- og redningstjenester slukkede ilden.

Politiet behandler naturligvis branden som en påsættelse.

Kriminalassistent Russell Taylor udtalte: "Vi er ivrige efter at finde en mand klædt i sort, der blev set i området. Jeg vil appellere til enhver, der måtte have dashcam-optagelser, som kunne hjælpe, om at kontakte os."

Hændelsen kommer, efter at faciliteten har haft økonomiske vanskeligheder som følge af flere restriktioner.

Ejeren Craig Meikle fortalte til et lokalt medie, at: "Dette har naturligvis været ødelæggende for min familie, vores personale og kunder og har efterladt os ude af stand til at åbne forretningen. Vores tak går ud til brandvæsnet, hvis hurtige respons har betydet, at vores lukning forhåbentlig kun vil være kortvarig."