Berettiget mor forsøgte at tage mit flysæde: Så eskalerede situationen

Udland

10/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Kvinden blev efterladt alvorligt forvirret, da hun bookede vinduespladsen i flyet for at undgå klaustrofobi. Der var dog et problem. På hendes sæde sad allerede et barn.

Det irriterende midtersæde

De fleste er enige om, at pladsen på midtersædet i et fly ikke er særlig fed. Du er klemt inde mellem to mennesker, du måske ikke kender, og du skal holde dig inden for din egen lille plads, mens de to andre omkring dig breder sig mere ud og gør dig misundelig – og måske endda frustreret.

Nogle gange må du betale ekstra for at skifte fra et midtersæde, så du ender måske med bare at acceptere det. 

En kvinde lærte dog den lektie efter at have følt sig "lidt klaustrofobisk" på midtersædet, så på hjemrejsen besluttede hun sig at booke en vinduesplads for at mindske den ubehag, hun havde følt på den anden flyvning. Men da hun boardede flyet, blev hun forvirret, da hun så "en dame og hendes barn" sidde på hendes plads ved midtergangen.

Datter sad på hendes plads

Hun gik derfor på Reddit for at få luft for sin irritation: "En kvinde sidder i midten, og barnet (måske tre eller fire år gammelt) sidder på mit sæde. Jeg boardede ikke sent. Tværtimod var jeg en af de tidlige grupper, så hun tog bare vinduespladsen på forhånd. Man skal betale ekstra for det: "Jeg gik hen og fortalte hende meget høfligt, at det var mit sæde. Jeg hævede aldrig min stemme eller mistede besindelsen."

Kvinden tog det dog ikke pænt og svarede: "Er du SERIØS?", da hun blev bedt om at flytte sig, og tilføjede senere, at hun ikke skulle "være sådan en kæ***g."

Kvinden nægtede derefter at sidde ved siden af og sagde: "Jeg sidder IKKE ved siden af dig, hvis du er en kæ***g", og eskalerede derefter situationen ved at tilkalde flypersonale og erklære, at hun "ikke vil sidde ved siden af en dum b***h".

Hun fortsatte: "Den stakkels flybetjent kom over og så pinligt berørt ud, og fortalte hende, at hun skal sætte sig på sit rigtige sæde og vente for at se, om der ikke er nogen, der ikke møder op. Kvinden fortsætter så med at fortælle alle omkring, hvor stor en kæ***g jeg er, hvilket får andre passagerer til at kigge skamfuldt på hende.

Og kort tid efter satte kvinden sig så på hendes sæde.