Kniber det hørelsen: Nu kan du få en høretest i dit eget hjem

Sponseret indhold

28/10/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Der er faktisk rigtig mange danskere, der til dagligt lider af nedsat hørelse. De har brug for hjælp, men de får ikke taget sig sammen til at få gjort noget ved det. Måske er du en af dem?

Der kan være rigtig mange grunde til, at man ikke søger hjælp til nedsat hørelse. I mange tilfælde skyldes det slet og ret, at man slet ikke er klar over, at den er gal med hørelsen. Idet et høretab ikke sker fra den ene dag til den anden, men i stedet nedsættes gradvist, så vænner man sig til den dårlige hørelse og anerkender måske slet ikke, at der er et problem.

Det er samtidig en personlig sag, at hørelsen ikke er, hvad den har været. Et høreapparat er en personlig sag, og det kan virke grænseoverskridende for nogen at få hjælp til hørelsen. At tage det første skridt kan være rigtig svært for nogen.

Det kan også være processen med at få høreapparat, der påvirker til, at man fravælger det. Det kræver jo både tid ved lægen, ørelægen og så videre. Nogle har simpelthen ikke tid, lyst eller mulighed for at møde op til en høretest i et hørecenter. Det kan heldigvis afhjælpes ved hjælp af en hørebil.

Nedsat hørelse har ofte sociale konsekvenser. Hvis man har nedsat hørelse, kan man opleve, at man trækker sig fra sociale sammenhænge og aktiviteter. Ofte vil man opleve, at man skal spørge flere gange for at forstå sammenhængen i en samtale, og det kan blive akavet, når hørelsen ender med at blive for dårlig.

Derfor er det vigtigt, at man får hjælp til sin hørelse.

Præcis her kan Hørebil hjælpe. Det kan sikre, at man får den rette hjælp til sin dårlige hørelse. Her er hørebil et mobilt hørecenter, som kan give en meget lettere og tryggere proces, når det skal undersøges om høreapparatet er en mulighed. Med Hørebil kan man få testet sin hørelse – helt gratis – i sit eget hjem. 

Det skal nemlig være nemt og tilgængeligt for alle at få hjælp til dårlig hørelse. Hjælpen skal komme fra professionelle, veluddannede audiologer.

Du kan faktisk allerede nu booke en tid til en gratis høretest i dit eget hjem.

På den måde kan du hurtigt og nemt bestille en Hørebil hjem til dig via Hørebils hjemmeside. Klik på ’Book tid’ øverst til højre, så er du godt i gang.

Når tiden er booket, behøver du ikke gøre mere. Det skal nemlig være let og enkelt for alle at få foretaget en høreprøve. Derfor er der intet, du skal forberede til den dag, hvor Hørebil kommer hjem til dig. Selve høretesten tager kun 30 minutter og fortæller os helt præcist, om din hørelse er normal eller ej. 

Hvis din test viser, at du har brug for et høreapparat, har du efter testen mulighed for at få et gratis standard-høreapparat. Det betyder, at du faktisk får en bedre hørelse allerede den dag, at Hørebil har været hos dig. Du kan også vælge en meget diskret og moderne model til en fornuftig pris.

Bestil tid til en GRATIS høretest nu.