Meghan i sorg efter dødsfald

Royalt

07/04/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Meghan Markle, der danner par med prins Harry, er i stor sorg efter et dødsfald.

Meghan Markle hylder sin gode ven, Oli Juste, der pludselig afgik ved døden i januar i år. Det sker i et åbent brev, der er blevet delt på organisationen Mayhews hjemmeside.

Grunden til, at det netop er på Mayhews hjemmeside, at det er blevet delt er, at det var Oli Juste, der stod for at introducere Meghan Markle til organisationen. Derudover var han også selv aktiv i den.

Mayhew er en dyrevelfærdsorganisation, der arbejder med afsæt i et særligt fokus på hunde og katte. Meghan Markle har tidligere fungeret som protektor for denne organisation.

"Den 15. januar 2022 døde min elskede ven Oli tragisk og pludseligt. Det har efterladt mig, og så mange andre, hjerteknust og reflekterende - velvidende om, at den arv, han har efterladt til vores lodne venner, er smuk og enkel: bare elsk dem. Især dem, der er efterladt eller glemt," skriver Meghan Markle.

I brevet skriver hun også, at der vil blive skabt en ny fløj ved Mayhew, der får navnet 'Oli Juste-fløjen'.

"I hans minde vil vi skabe Oli Juste-fløjen ved Mayhew, for at beskytte de dyr, der kan have sværere ved at finde deres evige hjem. For ligesom Oli vil de aldrig blive glemt, og de vil altid blive elsket," skriver hun.

I brevet fortæller Meghan Markle også, at det Oli Juste og hans forlovede, Rob, der hjalp hende med at passe hendes hun, Guy, da hun flyttede fra USA til Storbritannien. På dette tidspunkt var hunden ved at komme sig efter en ulykke.

"Jeg blev introduceret til Mayhew af min kære ven, Oli Juste. Vi delte blandt mange ting et engagement i dyrevelfærd og dyb kærlighed til redningshunde," skriver Meghan Markle.

"Faktisk var det Oli og hans forlovede Rob, der hjalp med at passe min redningshund, Guy, da jeg lige var flyttet til Storbritannien, og han var ved at komme sig efter en invaliderende ulykke. De elskede ham, som var han deres egen."

Til minde om sin gode ven har Meghan Markle desuden valgt at give en 'generøs donation' til Mayhew. Det oplyser organisationen.