Tidligere hoteldirektør med klam advarsel: Brug aldrig dette på dit hotel

Rejse

28/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En tidligere hotelchef har delt en vigtig advarsel, som alle bør læse!

En af fordelene ved at bo på et hotel er, at det meste meste bliver klaret for dig. I de fleste tilfælde behøver du ikke engang at medbringe shampoo, men efter du har læst denne artikel, så tager du nok en nødshampoo med i tasken.

Når du bor på et hotelværelse, skal du være opmærksom på, at andre har boet på værelset før dig. Derfor er der ting, du bør undgå, hvis du overnatter på et hotel.

En tidligere hotelchef har gjort dette klart i en video, som hun har delt på det sociale medie TikTok. I videoen fortæller hun om en række ting, du bør undgå, hvis du vil være på den sikre side.

I videoen siger hun, at hun aldrig ville bruge shampoo eller balsam, hvis det kommer fra genopfyldelige flasker med skruelåg.

"Jeg har set shampooflasker, og jeg ved ikke, hvad der er i dem," siger hun i videoen.

Hvis shampoo og balsam er i en dispenser med låst låg, er der ingen problemer. På den måde kan du være sikker på, at andre gæster ikke har haft mulighed for at få adgang.

Ifølge den tidligere hoteldirektør er gæster der tisser i flaskerne, hvis det er med skruelåg, ligesom der kan blive puttet andre klamme ting i flaskerne.

Heller ikke kaffemaskinen er helt sikker.

Slangen indeni maskinen bliver aldrig renset og folk bruger dem til at varme mælk og alt muligt andet..

I kommentarfeltet under hendes video, som er blevet set mere end to millioner gange, er der flere, der takker hende for de to advarsler.

"Oh Gud! Jeg er så skyldig. Jeg troede aldrig, at noget af dette ville ske," kommenterede en person.

"Jeg har lige fået en ny frygt," sagde en anden.

"Som tidligere rengøringspersonale hos Disney, bør man heller aldrig bruge glas på værelserne. Begynd også at kigge efter væggelus, inden du pakker ud," skrev en anden.

"Jo ældre jeg bliver, jo mere hader jeg at bo på hoteller," tilføjede en tredje.