3 frisurer, der får dit ansigt til at se smallere ud

Mode med mere

02/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af K. Sand

Hvem ønsker ikke at se yngre ud?

Er du træt af at se et rundt, fyldigt ansigt i spejlet? En ny frisure kan være en løsningen.

Eksperter fra Schwarzkopf forklarer, hvordan håret, der indrammer dit ansigt, kan "tilføje subtil definition og få dit ansigt til at se smallere ud".

Det skriver Express.

Den jlassiske

En af de mest anbefalede frisurer til at formindske ansigtet er den klassiske "Lang bob". "Det er absolut den bedste frisure, hvis du vil have dit ansigt til at se smallere ud," siger en hårekspert fra Schwarzkopf.

Tricket er at sikre sig, at længden er "mindst 7,5 cm under hagen foran" med en vinklet kortere bagdel. "Den kan gå ned til dit kraveben, og husk at bede din frisør om at tilføje nogle splittede lag for at definere dit ansigt bedre," tilføjer eksperten.

Frisør Ryan Wilkes fra magasinet Woman and Home forklarer, at splittede lag er "klippet i en stejlere vinkel, hvilket gør teksturen mere synlig".

Denne type lagdeling siges at fungere på alle hårtyper fra fint til tykt hår. Ved også at dele "Bob'en" i midten vil håret falde på begge sider af ansigtet og hjælpe med at forlænge det.

Lange lag

Personer, der er heldige nok til at have tykt hår, bør overveje "Lange lag" for at skabe illusionen af et smallere ansigt. "Når du styler det, skal du huske kun at holde volumen i de nederste dele af dit hår for at hjælpe med at balancere dit ansigt," siger håreksperten.

"For meget volumen på siderne af dit ansigt vil gøre dit ansigt mere rundt."

Skråt pandehår

Kvinder med et større, rundere ansigt kan, med fordel, få "Skråt pandehår" i deres frisure. Hvis du håber på at slanke dit ansigt, bør du undgå lige pandehår og i stedet vælge et langt, skråt pandehår, der blidt bøjer sig omkring ansigtet og kindbenene.

"De bør ikke klippes kortere end halvvejs ned ad din næse og bør have 'splittede' ender," tilføjer håreksperten. Disse pandehår styles bedst til siden.

Næste gang du går til frisøren

Næste gang du besøger frisørsalonen, del dine bekymringer om et rundt ansigt og diskutér med din stylist, hvad der vil klæde dig bedst.

Disse tre frisurer - "Lang bob", "Lange lag" og "Skråt pandehår" - kan være nøglen til et visuelt smallere ansigt.