Vasker du nyt tøj? Når du ser denne video, vil du gøre det resten af dit liv

Mode med mere

29/04/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det var heldigt, at det endte god!

Når du køber nyt tøj, vil du sandsynligvis bare tage det på samme aften uden at tænke over det. Og hvorfor ikke?

Men hvis du lider af araknofobi, så skal du ikke se videoen i bunden af denne artikel, for en kvindes opdagelse kan få dig til at vaske dit tøj, inden du tager det på... op til flere gange.

En forfærdet medarbejder i en tøjbutik fik sig en slem forskrækkelse, da hun kiggede nærmere på det sorte træningstøj, der var udstillet i en butik. Hun opdagede nogle edderkoppevæv, der endda syntes at indeholde små æg - og Ellen Danz skreg derefter, da hun så, hvad folk troede var en sort enke-edderkop kravle hen over et stykke tøj.

Den giftige art kan identificeres ved en timeglasformet rød markering på dens krop.

Ellen filmede en TikTok-video af den uhyggelige opdagelse, hvor man kan høre hende udbryde: "Hvad sker der? Har en edderkop... Hvad? Åh GUD, hvad er det? Hvad er det?"

I en anden video tager en anden medarbejder et stykke tøj med udenfor og ryster det, indtil edderkoppen falder af. Man kan høre hende sige: 'Vil du ikke nok gå af min trøje!'"

Til sidst faldt edderkoppen til jorden, og hun vendte tilbage og sagde: 'Det var så sejt!'

Vask tøjet!

Det er ikke bekræftet, hvilken edderkop-art det var, eller hvilken butik insektet blev fundet i, men mange af dem, der så klippene, mente, det var en sort enke-edderkop.

I en opfølgningsvideo forsikrede Ellen seerne om, at butikken var blevet lukket efter fundet.

'Dette er grunden til, at du skal vaske dit tøj efter køb,' opfordrede nogen.

Bidgiften fraen sort enke siges at være 15 gange stærkere end en klapperslange. Efter at være blevet bidt, kan du opleve smertefuld hævelse omkring biddet. Du kan også få kramper, muskelspasmer og ømhed, og du kan få kvalme.

Disse symptomer kan blive værre i op til ca. 12 timer efter, du er blevet bidt, hvorefter de burde begynde at aftage.

Kilde: Mirror