Vinder lotto to gange på fjorten dage!

Kilde: Shutterstock
Kilde: Shutterstock

Skrevet af Mathias Højgaard-Rasmussen

Hvor heldig må man være - svaret er MEGET!
En nordjysk pensionist har for anden gang, på fjorten dage, gættet syv tal rigtige og tilsammen vundet 10 millioner skattefri kroner. 

Ordsproget lyder “Tredje gang er lykkens gang” - men ikke for den nordjyske pensionist, der er anden gang nok. En herre havde i første omgang vundet 140 kr. som han som så mange andre danskere, brugte på at købe en ny kupon, dog med ekstra rækker på. Det viste sig at være en beslutning der - ugen efter, vandt herren yderligere 10 millioner kroner. 

“På en måde føles det næsten helt uretfærdigt. Vi får aldrig brugt alle de penge, så vi kunne godt have undt nogen, at der f.eks. havde været to vindere, som havde fået 5 mio. kr. hver. Men vi er selvfølgelig lykkelige for, at vi har vundet,” udtaler manden til Senior news. 

Hvad skal pengene så bruges på?

Mange mennesker bliver mere nærige jo flere penge de har, men det ældre ægtepar har ikke tænkt sig at grave gevinsten ned i baghaven, den åbner nemlig op for mange nye muligheder, parret altid har haft lyst til. 

”Vi har i mange år snakket om, at vi gerne vil have lavet vores drømme-terrasse. Vores have ligger helt fantastisk med udsigt, så nu får vi hyret nogle håndværkere til at komme og lave det, så det bliver rigtig lækkert og med plads til, at vi begge kan være derude. Det glæder vi os meget til at kunne nyde, når det er færdigt.” Parret har indtil vidre ikke løftet sløret overfor familien, og regner med at dele nyheden selveste juleaften. 

“Jeg har en plan om at fortælle det til min datter til jul. Så inviterer vi hende og hendes familie med på en sommerferie. Det glæder vi os til. I det hele taget kommer vi nok til at rejse en 3-4 gange om året – og lidt dyrere, end vi plejer,” udtaler manden.