Mød George den talende kat: Han brokker sig højlydt og er ikke bange for at sige nej

Kæledyr

22/07/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Magnus Møller

Bengal-katten George ved tilsyneladende præcis, hvad han vil og er ikke bange for at sige det højt

Selv som kat ser det ud til, at man skal arbejde for sin mad. For selvom George får nogle gange snacks fra sin ejer, skal han angiveligt udføre nogle tricks først.

Det skriver Tag24

Det ser dog ikke ud til, at den lille optræden behager den bløde pelsbold - for han synes konstant at miave ordet "Nej."

NEJ!

Således siger hans ejer, Cecilia, i begyndelsen af videoen: "George, bliv!" hvortil den lille kat frækt miauer "Nej!" og følger efter hende.

Selvom katten fortsat synes at sige "Nej," bliver han til sidst siddende på sin plads under protester.

Selv når Cecilia kommer tilbage og opfordrer ham til at vise andre kunststykker, fortsætter han med at pive små afslag.

Men til sidst bliver George belønnet for sin indsats, og han får en godbid af sin ejer. Da siger han tilsyneladende "Mums" og lyder næsten som videospilskarakteren Yoshi.

Ejeren fortæller at "George er en beslutsom lille fyr."

Videoen med den trodsige kat er blevet set mere end 1,9 millioner gange og har begejstret mange brugere.

"Han lyder bare som en baby," skrev en person underholdt om katten.

"Miauen er sååå sødt, som om han havde stemmeskifte på en sød måde," bemærkede en anden.

Også i andre videoer på den sociale medieplatform viser George sig som en meget snakkesalig kat.

Brokker sig højlydt

Tirsdag delte hans ejer en video, hvor han brokker sig højlydt, fordi hun ikke vil gå i seng samtidig med ham. Denne diskussion er blevet set mere end 6,5 millioner gange.

Selvom hun længe prøver at få ham til at komme op på sofaen, piver han så længe, indtil hun giver efter og går i seng med ham.

"Det er sengetid, og George er en beslutsom lille fyr. Han er tydeligvis topkat her i huset," skrev Cecilia til den søde video.

George, den talende kat, har nu opnået verdensomspændende berømmelse takket være hans charmerende og sjove optrædener på sociale medier. Hans ejer, Cecilia, deler regelmæssigt videoer af den snakkesalige kat, der altid har noget at sige om alt muligt. George er blevet en sand internet-sensation, og millioner af mennesker følger begejstret med i hans eventyr.

Cecilia elsker at forkæle sin beslutsomme lille fyr med lækre godbidder, men det er ikke altid så let at få dem. George har sin egen vilje og forventer, at der er en indsats involveret, før han accepterer de lækkerier, han fortjener.

Giver altid sit besyv med

En dag beslutter George sig for at udfordre Cecilia og sætter sit mest stædige "Nej" på spil. Han nægter at lade sig distrahere af de vanlige kunststykker, han normalt udfører for at få en belønning. Cecilia griner højlydt af hans stædighed, men hun elsker den unikke personlighed, som George udstråler.

Med tiden har George lært at sige andre ord og lyde. Nogle gange siger han "Ja" i en spøgefuld tone, hvilket får alle til at grine. Han er virkelig som en del af familien og deler mange sjove øjeblikke med Cecilia.

Georges beslutsomhed er dog ikke begrænset til madtid. Han elsker at dele sin mening om alt, hvad der sker omkring ham. Når der er gæster i huset, sørger George altid for at give sit besyv med og hilser dem med et høfligt "Hej" eller et bestemt "Farvel," når de går igen.

Hans unikke personlighed og talegaver har også gjort ham til en velkommen gæst på lokale begivenheder og katteudstillinger. George er ikke bange for rampelyset og elsker at underholde publikum med sine talenter.

Selvom George er blevet en rigtig berømthed, forbliver han ydmyg og loyalt over for Cecilia og familien. Han ved, at han er elsket, og han vender altid tilbage den kærlighed med sin sjove og charmerende opførsel.

Så længe George er omkring, er der ingen tvivl om, at han fortsat vil bringe smil og glæde til millioner af mennesker verden over med sine talende evner og uimodståelige personlighed. Han er uden tvivl en kat, der har erobret alles hjerter og vil forblive et elsket internetfænomen i lang tid fremover.